Aggódás

Csepregi Éva: „Ilyenkor egy anyát nem lehet megállítani, a szívem romokban hevert”

S.M.

2022. január 19. szerda 12:30

Egy anya legszörnyűbb rémálma, ha gyermeke megbetegszik. Csepregi Évát is mellbe vágta, amikor fia, Heatlie Dávid azzal hívta fel, hogy elkapta a koronavírust.

Forrás: TV2

Az énekesnő napokig aggódott fiáért, aki másfél héttel ezelőtt kapta el covidot.

Nagyon mellbe vágott a hír. Két oltáson és több antitest vizsgálaton túl reménykedtünk abban, hogy ő nem lesz covidos. 

Rettenetesen féltettem, letaglózott a gondolat, tudja-e, hogyan kell ezt a helyzetet kezelni, és amíg meggyógyul, le tud-e teljesen állni. Rögtön elszaladtam a patikába, és vittem neki egy nagy zacskó vitamint és gyógyszert. Ilyenkor egy anyát nem lehet megállítani, a szívem romokban hevert – kezdte Csepregi Éva

– Nekem nem azonnal mondta el, és azt is későn mesélte csak, hogy mennyire rosszul volt. Amit én kikérek magamnak, hiszen nekem mindent tudnom kell, ami vele történik. Tudom, hogy meg akart kímélni, de ha bármi probléma van, segíteni akarok. Pici kora óta csak vidámnak szeret látni, azt szereti, ha mosolygok és nevetek rá. Ez bele van kódolva Dávidba, nem szereti, ha aggodalmaskodom. De ki segítsen, ha nem én, szeretnék mindig ott állni mellettük mindenben – mondta érdeklődésünkre az énekesnő.

Most már megnyugodtam, hogy jobban van. És bár féltettem őt, mindvégig bíztam abban, hogy nagy baj nem történhet két oltás után. Szerencsére így is lett. Örülök, hogy túl vagyunk rajta, és nem került kórházba – fűzte hozzá.

Egy zacskó gyógyszerrel rohant fiához, miután értesült a betegségéről. Fotó: TV2

Heatlie Dávid hétfőn délután a zenekar hivatalos oldalán jelentette be, hogy elkapta a koronavírust. A fiatal zenész a Borsnak elárulta, már jól van, egy nap volt, ami különösen megviselte, de néhány tünet még emlékezteti a betegségére.

Megpróbáltam visszaforgatni, hogy kaphattam el. De az elmúlt időben rengeteg helyen megfordultam, nagyon sokat dolgoztam, videóklipet is forgattuk, rengeteg emberrel találkoztam – kezdte Dávid. 

Két nap múlva szokatlan módon kezdett el fájni erősen a torkom. Múlt hét előtti vasárnapra sokkal rosszabbul lettem, szinte egész nap aludtam, rázott a hideg és szédültem. Hétfőn elmentem teszteltetni, ami pozitív lett, félelmetes volt ezzel szembesülni, 

mintha a halálomat küldték volna el pirossal aláhúzva. Hihetetlen, hogy Dóri, a feleségem nem kapta el tőlem, úgyhogy végig ápolt engem, ami nagyon jól esett. A rengeteg vitamin, a gyümölcs és a pihenés megtette a hatását, mert már sokkal jobban vagyok. Az az igazság, hogy a legrosszabbkor jött, mert rengeteg felé kellene szakadnom A Dal miatt, próbálnunk kellene, és interjúkat is le kellett mondanom sajnos. Mindent át kellett írni, itthon pedig nem sok mindent tudok csinálni. Ha a mai teszt eredménye már negatív lesz, akkor fejest kellett ugranom mindenbe – mesélte a zenész.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elöntötte a Margit-szigetet a szemét - fotók

magyarnemzet.hu

A rendőrség által indított becsületsértési per kapcsán a Farkas Helga-ügyre is fény derülhet

ripost.hu

Alaposan megdöbbent a pesterzsébeti Zoltán azon, amit a kádjában látott

mandiner.hu

Jordan Peterson beszólt Twitteren egy plus size modellnek – aztán elszabadult a pokol

mandiner.hu

Azt mondta, hogy nem szép a duci modell, majd elszabadult a pokol

mindmegette.hu

Újabb örömhírt osztott meg rajongóival Rácz Jenő felesége

borsonline.hu

Gidófalvy Attila kigyógyult a rákból: „Most már biztos, hogy megmaradok!”

mindmegette.hu

HA ÍGY GRILLEZED A MARHAHÚST ÉS A ZÖLDSÉGEKET, TE LESZEL A KERTI SÜTÖGETÉS MESTERE! (x)

borsonline.hu

Részegnek gondolták barátai a magyar férfit – Sokkoló, amit a mentősök közöltek velük

borsonline.hu

Még előtte állt az egész élet: barátja szeme láttára zuhant a mélybe a 23 éves lány

További cikkek

Gyász

Drámai részletek: Mazsi így azonosította Berki Krisztián dílerét

Fogyás

Elképesztően sovány Gáspár Evelin, csak csont és bőr