Celeb

Megmentette a Sztárban sztár leszek! – Belebetegedett volna a szakításba Venczli Zóra

SM

2021. október 22. péntek 12:00

<p>Venczli Zóra úgy érzi, megmentette őt a Sztárban sztár leszek! A középdöntő előtt szakított szerelmével, ezért különösen nehéz volt számára a héten a felkészülés, mert egy szerelmes dallal áll majd színpadra.</p>

Forrás: TV2

A fiatal lány hét év után, néhány hónappal ezelőtt szakított szerelmével. Érzései még mindig nem múltak el volt barátja iránt, reméli, hogy visszatalálnak egymáshoz. Christina Perri A Thousand years érzelmes dalát énekli Zóra, ami feltépte a sebeit.

Gimis szerelem a miénk. Egy iskolába jártunk. Az első napomon ő volt, akit először megláttam – kezdte a Borsnak Zóra. Nekem ő az első és az egyetlen szerelmem. Nem zártuk le végleg, csupán időt adtunk magunknak, hogy biztosak legyünk egymásban. Azért szakítottunk, hogy megtaláljuk önmagunkat, mert fiatalon jöttünk össze, szeretjük egymást még mindig, épp ezért nehéz elengedi a másikat. Megpróbálom úgy felfogni, azért szakítottunk, hogy egyszer majd újra együtt legyünk. Mindig odafigyeltünk egymásra, valami azonban eltűnt belőlünk. Eleinte megpróbáltunk csak kevesebb időt együtt tölteni, majd hosszas beszélgetés és sírás után mégis szétváltak az útjaink. Egyelőre nem tudom, mi lesz velünk. Arra jutottunk, hogy adunk időt egymásnak, mielőtt egy életre összekötjük az életünket. Nem akartunk abba a hibába esni, hogy a családalapítás után látjuk be, mégsem működik a kapcsolatunk. Mindkettőnknek elváltak a szülei, pont ezért tudjuk, hogy ha visszatalálunk egymáshoz, az egy életre szól – mesélte a fiatal tehetség.

Zóra mindeddig megpróbált egy maszk mögé bújni, most azonban a dal tartalma miatt nem tudta kordában tartani érzéseit.

A hét közepén még mindig nem tudtam elénekelni sírás nélkül a dalt, feltépte a sebeimet. Érzelmes lány vagyok, de próbálom nem kimutatni. Most a kamera előtt mégis többször eltört a mécses. Már a szerelem szó hallatán is meghatódom, és az érzéseim még mindig nem múltak el. Mindenki életében egyszer biztosan eljön a Nagy Ő, és én hiszek abban, hogy nekünk még összejöhet az esküvő. Úgy gondolom, megmentett engem a Sztárban sztár leszek! Ha nincs a műsor, belebetegedtem volna a szakításunkba. Most nincs időm gondolkodni, talán így egy kicsit könnyebb – mondta érdeklődésünkre.

A Sztárban sztár leszek! versenyzője múlt héten vasárnap betegen állt a színpadra, még mindig nincs jól, de bízik abban, hogy az élő show-ra teljesen rendbejön.

Előző héten belázasodtam és fájt a torkom. Kaptam antibiotikumot, ami most a gyomromat tette tönkre. Próbálok minden módszert bevetni, hogy meggyógyuljak, mert még mindig nem érzem magam száz százalékosnak. A patikában hagytam a fél vagyonomat, és nem tett jót nekem az sem, hogy a héten rengeteget sírtam – fűzte hozzá.

További cikkek

Válás

Azt pletykálják, egy harmadik miatt válik Kulcsár Edina és Csuti

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Szilágyi Liliána évekig beszélt a borzalmakról, miért nem figyelt fel rá senki?

888.hu

Iraki külügyminiszter: csaknem négyezer iraki állampolgárt szállítottak haza Fehéroroszországból

origo.hu

Egy különös nő, aki az egyik férfiből kisfiút csinál, a másikat a halálba kergeti

mandiner.hu

Elemző: A baloldal már egyáltalán nem hagyja önállóan beszélni Márki-Zay Pétert

szoljon.hu

Doktornőknek mondott köszönetet Szolnok polgármestere

vg.hu

Oltásra kötelezik a 18 év felettieket a szomszédunkban

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 17.: a Rák szinte olvas a másik lelkében, az Oroszlán megmutatja erejét

metropol.hu

A kutatók is elsápadtak attól, ami az Antarktisz jege alól előkerült

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: íme, Máthé Dominik győztes gólja – videó

origo.hu

15 évesen gazdagként mehet nyugdíjba egy most 10 éves gyerek