12 zenészen segített raktárkoncertjével Szandi – videó

A sztár a karantén alatt jött rá, hogyan folytatja a karrierjét a járvány után. 

A sztár a karantén alatt jött rá, hogyan folytatja a karrierjét a járvány után. 

Ki­robbanó formában állt színpadra Szandi a raktárkoncert-sorozat legutóbbi felvételén. Az énekesnő zenésztársasihoz hasonlóan szinte teljesen fellépések nélkül maradt az elmúlt fél évben a koronavírus-járvány alatt. Ezért is várta elképesztően a magyar kormány 5,3 milliár­dos mentőcsomagjából létrejö­vő felvételt.

– Örömmámor fogott el minket, hogy végre próbálhatunk. Nemcsak mi, énekesek nem tudunk zene nélkül élni, hanem az emberek sem. Az első szerelem, az első csók vagy csalódás, mindegyik eseményhez egy-egy dalt kötünk – mesélte Szandi, aki igyekezett minél több zenésztársát hozni a felvételre, amik az Antenna Hungária mindigGO TV alkalmazásában folyamatosan nézhetőek lesznek.

Az énekesnő saját gyártású felsővel készült a raktár­koncertre © Czerkl Gábor

– Örülök, hogy ezzel a koncerttel 12 embert segíthetek.

Akit csak tudtam, hívtam, hiszen az utóbbi hónapokban az egész szakmánk rettenetesen nehéz helyzetbe került – tette hozzá Szandi, aki a karantén alatt megmutatta rockos oldalát is. Az Edda zenészeivel többek között AC/DC- és Deep Purple-dalokat is feldolgoztak.

Ez is érdekelheti!

Raktárkoncert: Vikidállal nagy durranás a Dinamit – videó

Raktárkoncertek - Elbukott a matekon Kiss Endi – videó

Raktárkoncertek - Ganxstáék: A Kartel elpusztíthatatlan - videó

– A közönség az ikonikus slágereimet szerintem még 80 éves koromban is követelni fogja tőlem, ám ahogy az évek alatt én is, a dalaim is megváltoztak. Mára rockosabban szólnak. Mivel önazonos, a közönség nagyon szereti az új hangszereléssel megszólaló régi slágereket. Pont ez volt, amit a karantén első időszakában kifejezetten élveztem: rájöttem, merre fogok haladni a következő években. Rengeteget stúdióztunk, beindultak a kreatív energiák. A rockosabb vonal mindig is közel állt hozzánk a férjemmel, Csabival. Ha volt egy kis szabadidőnk akkor rockkoncertre járunk randizni. Sajnos mostanában ez is elmarad – mondta az énekesnő.

Közel áll a rockos vonal Szandihoz és Csabához © Czerkl Gábor

– Az a póló, amit most viselek a hangbeállításon, saját készítésű. Az egyik oldalon egy „átlagos férj látható, egy sima figura, ami alá odaírtam viccesen „your husband”. A másik oldalra konkrétan Csabit festettem meg. Az Első Emelet Kis generáció lemezborítójáról másoltam. Mert az én férjem egy szuper gitáros! Aláírtam, hogy „my husband”. Úgy gondoltam, hogy egy ilyen fontos napon legyen a szívem felett a párom – tette hozzá Szandi.

MILLIÁRDOS SEGÍTSÉG

A raktárkoncert-sorozatot a kormány 5,3 milliárdos mentőcsomagja keltette életre a világjárvány miatt bajba jutott hazai zenei ipar számára. Ezzel több mint 150 előadót és azok háttérembereit segítik. A koncertfilmeket az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában folyamatosan megnézhetőek lesznek. A Lounge Group jóvoltából már a raktárkoncertek nyilvánosságra kerülését megelőzően számos értékes tartalom válik elérhetővé a kulisszák mögül. A raktarkoncert.hu honlapra és a vonatkozó közösségi média oldalakra folyamatosan kerülnek fel a színfalak mögötti pillanatok képei és a fellépőkről szóló exkluzív fotós, hangos és mozgóképes információk.

A Lounge Group a koncertek vizuális világának kialakítása mellett az elkészülő koncertfelvételek technikai véglegesítésében is szerepet vállal.