Zuglói emberrablás: Megmentik a megkínzott férfi lábát – videó

Az elmúlt évek legsúlyosabb emberrablási ügyében nyomoznak a fővárosi rendőrök. H. Dominik maga is ült már börtönben, ám ezúttal ő az áldozat. Tegnap éppen a lábával operálták.
Az elmúlt évek legsúlyosabb emberrablási ügyében nyomoznak a fővárosi rendőrök. H. Dominik maga is ült már börtönben, ám ezúttal ő az áldozat. Tegnap éppen a lábával operálták.

H. Dominikot a haragosai csúnyán elintézték, mind az arccsontját, mind pedig a lábszárát ripityára törték. Az áldozat korábban együtt ült egyik bántalmazójával. Kapcsolatuk sajátosan alakult, hiszen a kezdeti barátságuk nem állt ki minden próbát. A pénz és az érdekek közéjük furakodtak. Egy Ford Mustangon végképp összevesztek, B. György pedig arra a megállapításra jutott, hogy H. Dominik ötmillió forinttal tudná kiengesztelni.

Aztán rájött, hogy az összeg a vélt sérelmeit tekintve aránytalanul alacsony, ezért azt húszmillióra emelte. H. Dominik persze közölte, hogy képtelen ennyit előteremteni, ezért egy autójavító műhelyben bestiális kegyetlenséggel megverték.

Összesen hatan vettek részt a férfi megleckéztetésében, rúgták és ütötték, majd egy vascsővel eltörték a lábát és az arccsontját.

Amikor úgy gondolták, hogy H. Dominik eleget tanult az esetből, felhívták az ájult férfi barátnőjét, ám ő sem rendelkezett elég anyagi erőforrással. A bűnözők csak ekkor látták be, hogy más módszerrel kell pénzhez jut­niuk, Dominik további fogva tartása pedig értelmetlen, ezért kidobták őt egy felüljáró alatt.

H. Dominik jelenleg egy főváros kórházban fekszik. Kibírhatatlan fájdalmak gyötrik, szinte magatehetetlen. A hozzátartozói egész nap adogatnák egymásnak a kilincset, ezért az intézmény dolgozói figyelmeztették is őket a látogatási idő betartására. Sok mindent nem vihetnek szerettüknek,

hiszen az arca károsodása miatt enni is alig tud.

A Bors megtudta: tegnap Dominik lábán egy többórás műtétet hajtottak végre.