XI. kerületi tragédia: Pár éve ugyaninnen ugrott a halálba az egyik szomszédasszony unokája – videó

Más is választotta már öngyilkosság helyszínéül a  XI. kerületi 15 emeletes panelházat.

Más is választotta már öngyilkosság helyszínéül a  XI. kerületi 15 emeletes panelházat.

Csend és gyász lengi körbe azt a XI. kerületi Hadak útján lévő panelházat, ahol tegnap szörnyűséges tragédia történt. A szomszédok lehajtott fejjel indulnak útnak, vagy éppen térnek haza azon a bejáraton keresztül, amely előtt tegnap késő délután életét vesztette a kétgyermekes anya. Mint ismert, egy vélhetően nem a házban élő férfi kiugrott a 14. emeletről és épp a kapun kilépő, családjával sétálni induló 41 éves nőre esett.

© Móricz István

A lakóközösség mécsesekkel és gyertyákkal emlékezik.

Komor tragédiák helyszíne a XI. kerületi 15 emeletes panelház

Csend és gyász lengi körbe azt a XI. kerületi Hadak útján lévő panelházat, ahol tegnap szörnyűséges tragédia történt. Sajnos nem ez volt az első.

Közzétette: Borsonline - Bors Szórakoztató Napilap – 2020. augusztus 1., szombat

A Bors megtudta: a lakóknak pár évvel ezelőtt hasonló tragédiával kellett megküzdeniük.

ÉN MÁR 1975 ÓTA ITT ÉLEK, SZÖRNYŰ TRAGÉDIA AMI TÖRTÉNT…


– csuklott el a hangja az életét vesztő édesanya egyik szomszédjának.

© Móricz István


Sajnos volt már, aki ugyanezt a 14. emeleti erkélyt választotta az öngyilkossághoz. Egy unoka jött volna a nagymamájához. Én nem is értem miért, de sajnos már nem ment be a nagyszülőhöz, hanem rögtön leugrott. Ez néhány éve történt."– mondta el a Borsnak a bácsi, aki kérte, hogy az arcát ne mutassuk meg.

© Móricz István

Gál Sándor rendőr alezredes, a BRFK Életvédelmi Osztályának vezetője tegnap a helyszínen elmondta, a 42 éves férfit sikerült azonosítaniuk, budapesti lakosról van szó, és az eddigi információk alapján az illető egy szerszámosládára állt fel, majd ugrott ki a bárki számára elérhető erkélyről.

© Móricz István

– Nagy valószínűséggel nem a házban lakott, és nem is tudjuk milyen céllal érkezett ide, valószínűleg az öngyilkosság vezette, de nem tudjuk milyen kötődése lehetett ehhez a házhoz – mondta el a Bors kérdésére tegnap Gál Sándor.

© Móricz István


A szomszéd bácsi is úgy tudja, hogy nem odavalósi a férfi.


Ez egy átjáróház, ide mindenki bejön, idegenek, hajléktalanok, sőt, rengeteg betörés is történik sajnos." – panaszkodott a bácsi.

Mint az korábban már kiderült, az

anya lifttel ment le a földszintre a fél és hároméves gyermekével, míg férje a lépcsőn.

A gyerekek és a férj sajnos végignézték a balesetet, a kisebbik gyerek meg is sérült, szerencsére csak könnyebben, de mentő szállította kórházba.
Az öngyilkos férfi és az édesanya életéért hosszan küzdöttek a helyszínen, de sajnos nem tudtak már segíteni rajtuk.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors