VV Fanni ügy: Zavarba ejtő kérdéseket tett fel a vádlott a barátnőnek – ellentmondásba keveredett a tanú? – videó

Érdekes kérdések merültek fel a szerdai tárgyaláson, amit maga a vádlott vetett fel Novozánszki Fanni zokogó barátnőjének, akinek B. László szerint ugyanannyi köze van a lány eltűnéséhez, mint neki.
Érdekes kérdések merültek fel a szerdai tárgyaláson, amit maga a vádlott vetett fel Novozánszki Fanni zokogó barátnőjének, akinek B. László szerint ugyanannyi köze van a lány eltűnéséhez, mint neki.

– Azt szeretném még megkérdezni tőled, hogy mit tudsz Novozánszki Fanni mosási szokásairól? – kezdte B. László, aki egy időre átvette saját védőügyvédje, dr. Bálint Roland szerepét és a szembesítésen ő maga kérdezgette Fanni legjobb barátnőjét, B. Erikát az események alakulásáról, aki tagadta a törvényszék előtt, hogy bármi köze lenne a valóságshow-szereplő eltűnéséhez.

A látszólag érdektelen kérdés végül azért lett igencsak elgondolkodtató, mert Erika állítása szerint ő Fanni egy adag koszos ruhájával távozott a lány albérletétől aznap, amikor utoljára látta, Fanninak ugyanis állítólag elromlott a mosogépe. Egy szakvélemény szerint azonban a gépnek semmi baja sem volt, és a lány lakását átkutatva frissen mosott ruhákat találtak a szárítón.

Ellentmondásba keveredett önmagával a Fanni-ügy tanúja? © Bánkúti Sándor

A kérdés tehát jogosan merül fel: vajon Fanni miért mondta, hogy rossz a mosógépe, vagy lehet nem is mondott ilyet, és más okból került B. Erikához az eltűnt lány egy adag ruhája?

A kérdések sora itt még nem ért véget, B. László ezután arról érdeklődött: ha B. Erika az utolsó találkozásnál abban egyezett meg Fannival, hogy később még beszélnek, ami végül elmaradt, a vallomásában pedig az áll, hogy azt gondolta, nincs gond, csak Fanninak dolga akadt, akkor egy másik barátnőjének, aki korábban szintén vallomást tett a rendőrségen, miért mondta idejekorán azt, hogy szerinte Fannival baj történt és eltűnt!?

A gyanúsított számos zavarba ejtő kérdést tett fel Fanni barátnőjének a szerdai tárgyaláson © Bánkúti Sándor

– Én biztos, hogy nem mondtam ilyet... - reagált határozottan B. Erika.

B. László mindkét esetben jelezte a bírónőnek, hogy indítvánnyal szeretne élni, ugyanis szerinte ellentmondásos a barátnő legtöbb állítása, és a vádlott nem titkolt célja ezzel bizonyítani B. Erika szavahihetetlenségét és szerepét a bűntettben.

Ez is érdekelheti!

Megkezdődött VV Fanni ügyének a tárgyalása - Nem találják a koronatanút!

VV Fanni holttestét sósavval tüntethették el

VV Fanni barátnője sírva vallott a bíróságon

A bírónő engedélyezte az észrevételezést, ám felhívta a vádlott figyelmét, hogy nem biztos, hogy ez a megfelelő védekezési taktika, majd hozzátette: B. László inkább arra keressen magyarázatot, miért volt Fanni vére az autójában, a kötelén, és miért találták meg a lány hajszálát a siófoki lakásának mosógépében.

9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors