VV Fanni holttestét sósavval tüntethették el

Mint ismert, VV Fannit B. Lászlóval látták utoljára életben: a férfi siófoki apartmanjába hajtott az áldozat budapesti albérletéből. A fiatal nő holtteste azóta sem került elő.

A földi maradványok hollétéről több elmélet született már, például felmerült annak a lehetősége is, hogy a holttestet a Dunába dobták, ám ez többszöri átvizsgálás után sem igazolódott be. Most azonban újabb gyanú lépett fel, B. László apartmanjából ugyanis 25 liter sósav került elő.

Nem hittem a szememnek, amikor az újságban olvastam, hogy hidrogén-kloridot találtak annak a férfinak a lakásán, aki kiolthatta az életét. Ezt nekem soha senki nem mondta, pedig többször is beszéltem az ügy nyomozójával. Bár én a szívem mélyén a mai napig reménykedem benne, hogy a lányom holtteste egyszer előkerül, és méltó búcsút vehetek majd tőle, a részletek, amiket most megtudtam, még távolabb taszítottak ettől. Nem tudom elképzelni, hogy valakinek ekkora mennyiségű sósav legyen csak úgy, minden cél nélkül a lakásában. Belegondolni is iszonyú: lehet, hogy ezzel a maró anyaggal tüntette el a lányom testét – reagált a most felmerült új információra ügyvédjén keresztül Fanni édesanyja, Katalin a Blikknek.

Ez is érdekelheti!

Döbbenetes állítás a bíróságon: VV Fanni fodrásznál járt eltűnése után

Szemtanú látta VV Fanni elrablását

VV Fanni, az eltűnt villanyszerelők és a maglódi vállalkozó hozzátartozói összefogtak – „Egy családdá kovácsolt minket a fájdalom”

Dr. Lichy József, a gyászoló család jogi képviselője legalább annyira megdöbbent a híren, mint Fanni édesanyja.

Soha nem hallottam erről, a vádiratban sem szerepel sehol, pedig szerintem alapvetően fontos információ a mai napig rejtélyekkel teli ügyben. Sajnos ettől kezdve nem kizárt, hogy a maró anyag is segített Fanni holttestének eltüntetésében. Amikor a nyomozóknál érdeklődtem a sósav felől, azt a választ kaptam, hogy B. állítása szerint a házhoz tartozó medence tisztításához használta a vegyszert. De ekkora mennyiséget, főleg úgy, hogy tudomásom szerint nem ő volt a gondnok? Felettébb érdekes – fogalmazott az ügyvéd.

Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors