Végre elítélik? Bíróság elé áll a gyermekét sniccerrel feldaraboló pásztói horroranya

Mónikát azzal vádolják, hogy titokban megszült kisfiát egy sniccerrel feldarabolta, majd a pásztói patakba dobta. A nő legutóbbi tárgyalásán ismét sokkolt: az ebédszünetben, a bíróság vécéjében hozott világra egy újabb eltitkolt gyereket.
Mónikát azzal vádolják, hogy titokban megszült kisfiát egy sniccerrel feldarabolta, majd a pásztói patakba dobta. A nő legutóbbi tárgyalásán ismét sokkolt: az ebédszünetben, a bíróság vécéjében hozott világra egy újabb eltitkolt gyereket.

Tárgyalásra készül H. Mónika, az a pásztói nő, aki horroranyaként vonult be a magyar köztudatba, miután egy eltitkolt terhesság után, a szilveszteri bulin megszült: a híd alá ment, majd ott leguggolva adott életet kisfiának, akit felvéve azonnal el is ejtett, és a csecsemő a kőre zuhant. Bár ezután az anyja észlelte, hogy még életben van, egy pulóverbe tekerte a síró babát, a dzsekije alá dugta, majd így sétálgatott véres szerelésben, mígnem visszatért a patakhoz, ahol eldöntötte, hogy feldarabolja a kicsit: a gyereket ezért többször fejbe verte, fojtogatta, majd a nála lévő kiskéssel leszorítva feldarabolta, a testrészeit pedig egy szatyorba tette, aztán a zsebkéssel együtt a zacskóból a patakba szórta. A terhességről senki, még a nő párja, János és a barátok sem tudtak.

© MMSZOSZ

A nőt először letartóztatták, majd házi őrizetbe tették, azóta visszavonultan él anyja lakásában. Már találkozhat három gyerekével, akik tudnak arról, hogy mivel vádolják anyjukat, de nem beszélnek róla, ha láthatásra érkeznek. Az asszony korábbi tárgyalásán megtörte a csendet, és elmesélte a Borsnak, hogy hogyan is történt az eset. Mónika, bár bűnösnek tartja magát, de tagadja, hogy ő darabolta volna fel a kicsit:

Akartam azt a babát, ha kellett volna, egyedül is felnevelem. Hibáztam, de gyilkos nem vagyok. Abban valóban én vagyok a bűnös, hogy félelmemben nem kértem elegendő segítséget. Már többször próbáltam menekülni Janitól, de nem tudtam, mert ott volt a két közös gyerekünk - mondta akkor halkan lapunknak az asszony.

Mónika már három gyereket szült korábban, állítása szerint párja nem akart többet © Bors

Hozzátette, hogy Jani legutóbbi gyerekük születése után kijelentette, hogy nem akar több babát, ha Mónika mégis teherbe esik, „kirugdossa belőle a gyereket”.

Sokkos állapotban voltam, amikor megszültem a gyermekem. Felvettem, de véletlenül kicsúszott a kezeim közül, és ráesett egy kőre.Azt hittem, halott. Nem voltam magamnál, sokkot kaptam, és elrohantam. De nem követtem el azt, amivel vádolnak, nem daraboltam őt fel! – mondta.

Az asszony elárulta azt is, hogy családja és gyerekei hisznek neki. Azonban legutóbbi tárgyalásán ismét országos megdöbbenést okozott, amikor a per közben tartott ebédszünetben egy újabb, titokban tartott terhesség után megszült a vécében. A kislányt azonnal elvették az anyjától.

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors