Aktuális

Útmenti padon szexelnek: Embertelen állapotok uralkodnak a IX. kerületben

Bors

Létrehozva: 2021.11.26.

Elképesztő állapotok vannak a József Attila lakótelep szélén, a 3-as villamos vonala mentén. Nemrég egy magatehetetlen nőt próbáltak bevonszolni a kiserdőbe. Nyilvános szex a padokon, szemetesnek és közvécének használt természet, több sátorban, ponyvák alatt itt élő hajléktalan emberek... A helyiek szerint számos balhés és veszélyes alak van köztük, akik miatt sokan nem mernek már éjszaka a megállókban egyedül várakozni.

Forrás: Metropol

Rengeteg szemét, lakóhelynek kialakított sátrak és különböző csetepaték tarkítják mostanában a 3-as villamos Csengettyű utcai megállójának a környékét. Korábban késelés volt itt, nemrég pedig egy magatehetetlen nővel erőszakoskodtak az illegális sátortábor lakói. A lakótelepen élők a villamos megállót az Epreserdő út felől csak egy kis szűk folyosón keresztül tudják megközelíteni, ami azon az erdős részen vezet keresztül, amit jobbról-balról a hajléktalanok tábora szegélyez. A József Attila lakótelepen élők tehetetlennek érzik magukat. 

Egy magatehetetlen nőt akartak bevonszolni az erdőbe

Az elmúlt héten robbant a hír a közösségi médiában, hogy a Csengettyű utcai és a Közterület Fenntartó villamosmegállók közötti szakaszon két hajléktalan ájulásig itatott egy nőt, majd a magatehetetlen asszonyt magukkal hurcolták az erdőbe. A rendőrség szerencsére időben értesült az esetről, és még azelőtt elkapták a két férfit, hogy bármi szörnyűséget művelhettek volna.

Az esetről a Facebookon a József Attila lakótelep zárt csoportjában számoltak be. Az ott lakók többen is megerősítették, hogy mostanában egyre több a gyanúsan viselkedő fedél nélküli a környéken, akik miatt félnek közlekedni. A Metropol újságírója is kiment a helyszínre, és bemerészkedett oda is, ahova hétköznapi embereknek nem tanácsos a bejárás.

Félnek a helyiek az illegális sátrazóktól

A megállónál várakozóktól megtudtuk, régóta együtt kell már élniük azzal, hogy itt bármelyik bokorból előbukkanhat, vagy eltűnhet benne egy-egy kétes kinézetű alak. Több helyben lakóval beszélgettünk, ahhoz azonban senki nem járult hozzá, hogy fotó készüljön róluk, ugyanis félnek attól, hogy felismernék őket az illegális sátrazók.

- Én konkrét atrocitásról még nem hallottam, mióta itt lakom, azonban az való igaz, hogy itt élnek a sátrakban jó páran. Jönnek-mennek csapatosan, aztán eltűnnek a bokrok között, vagy éppen reggel valaki a fák közül váratlanul előbukkanva az úton terem – mesélte el tapasztalatait újságírónknak Ildikó.

A kiserdőben vécéznek, az útmenti padon szexelnek

- Sokan mozognak erre felé, itt hugyoznak, alszanak, néha üvöltöznek – számolt be lapunknak István, aki mindig a Csengettyű utcai megállóban száll fel a villamosra. – Nem tudom, hogy hányan laknak itt, de többnyire csapatosan járnak éjszaka. A járda pont félbevágja a kiserdőt, az egyik részében alszanak, a másikba vécézni járnak. István elmesélt egy undorító történetet is: fényes nappal az egyik padon egy hajléktalan az arra járók előtt előtt nyilvánosan elégített ki orálisan egy a másikat.

Tüzet is gyújtanak az erdőben, ha fáznak

- Mi itt érthető okokból csak fényes nappal szoktunk itt sétálni – mondta el a Metropolnak a nyugdíjas Lajos. - Gyakran látunk erdőből felszálló füstöt is, amikor begyújtanak a „rejtekhelyükön”. Korábban ebben az utcában történt már egy rablás és késes támadás is, de nem tudom, közük volt-e hozzá az itt lakóknak.

Zavartalanul működik a balhés sátortábor

Lajosnak igaza volt, 2012-ben az Epreserdő úton az egyik megállóban éjszaka késsel támadtak meg egy nőt, aki súlyosan meg is sérült. A támadó férfi elmenekült a helyszínről, később azonban elfogták. Egy másik helyi lakos szerint a hatóságoknak tudniuk kell a rendzavarásokról, mivel már többször riasztották őket a környékre, azonban a tábor felszámolásáért, és a lakók szállókon történő elhelyezéséért eddig senki nem tett semmit.



 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17132999_auto_resized.jpg
origo.hu

Meghalt a Diósgyőr kupagyőztes focistája

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27108_resized.jpg?avcount=1713259512
origo.hu

Nagy a baj: Izrael megtámadja Iránt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17132320_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Újabb sztárpár talált egymásra, mindenki őket nézte a verseny alatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17120913_auto_resized.jpg
vg.hu

Már csak a csoda segíthet: Varga Mihály rossz hírt közölt a nyugdíjasokkal – lehetett sejteni, hogy ez lesz

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17130547_auto_resized.jpg
ripost.hu

Már Jürgen Klopp is lemondott róla? Szoboszlait támadják Angliában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17132318_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Zalatnay Sarolta üzent Magyar Péternek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27109_resized.jpg?avcount=1713259512
origo.hu

Drámai a helyzet: napokon belül kirobbanhat a világháború

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17117288_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Így lesz csodásan dús a leander - íme az olasz trükk!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17132168_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ez mindent megváltoztat, súlyos döntést hozott Katalin és Vilmos

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17132965_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ezt látni kell, Lionel Messi fia őrületet okozott – videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17132857_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ez a helyesírási teszt garantáltan megizzaszt: okosabb vagy, mint egy ötödikes?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17133644_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kiszivárgott! Ők lehetnek a Nyerő Páros új évadának szereplői

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/vBuKAJglqrtYE5JKhUXNdqvy-IDY6mGzEVuRlQ-w1SM/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzBkZWExOTUyZTM4NTQ0YmM5YThhMzIzYmM2MDk3MjAy.jpg
Botrány

Magyar Péter tüntetését a guruló dollárbotrány egyik cége szervezte

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/Ae4RZb5-5qyhiL4m4yCopGRHVFB65IgKe8GwZUU2irc/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzBhNDA3MDYyYjExYjQwZDdhYTY1YzhjODM0ODU3MzAw.jpg
Hullámsír

Megdöbbentő fordulat a Hableány-katasztrófájában