Sztárok és politikusok is fizettek VV Ginának a szexért

A valóságshow-ból önként távozó fiatal nő ágyában sokan megfordultak. Amerikai katonák, csúcson lévő tévésztárok, mi több, a család szentségéről papoló honatyák is.
A valóságshow-ból önként távozó fiatal nő ágyában sokan megfordultak. Amerikai katonák, csúcson lévő tévésztárok, mi több, a család szentségéről papoló honatyák is.
Noha szomorúbbnál szomorúbb történeteket hallani arról, hogyan bánnak a kuncsaftok a prostituáltakkal, Gina azt mondja: neki az amerikai katonákkal kifejezetten szerencséje volt.

– Óriási különbség volt, ahogyan az amerikaiak és a magyarok bántak velem. Az amerikai katonák soha nem bántottak. A hazai kuncsaftok sokkal inkább úgy érezték, bármit megengedhetnek maguknak. Egyszer egy tízfős társaságot kellett szórakoztatniuk, s az egyik férfi összeverte. Az amerikaiaknak ezzel ellentétben semmilyen különleges kérésük sem volt, ráadásul nagyon ápoltak és remek testfelépítésűek voltak.

– Nem undorító, büdös férfiakat kell elképzelni, hanem magas, izmos, jó illatú fickókat, némelyikük olyan jóképű volt, mintha a Top Gunból jött volna. Noha azt mondják, a prostituáltak nem csókolóznak, én megtettem, és nem okozott különösebb nehézséget. Álszentségnek tartom ezt a dolgot. Ha egy nő a testébe enged egy idegen férfit pénzért, miért lenne intimebb egy csók?

- Az első kuncsaftom, egy magas, színes bőrű fiú később állandó partnerem lett, érzelmileg is közel kerültünk egymáshoz. Azt mondta, hogy csak vele legyek, segít mindenben, ki akart emelni. Noha kuncsaftként járt hozzám, különb ember volt, és különb kapcsolatunk volt, mint korábban olyan férfiakkal, akik nem fizettek, viszont állítólag szerettek. Õ tanított meg angolul is. Nem volt strici, aki elvegye a pénzünket vagy terrorizáljon minket, rengeteget kerestünk. Nem az utcán álltunk, rendezett, tiszta körülmények között zajlott az egész, s a vendégkör sem volt éppen átlagos. Politikusok, hírességek fordultak meg nálam, sokan megdöbbennének, ha egyszer elmondanám, hogy jelenleg is képernyőn lévő, vezető sztárok közül ki fizetett annak idején nekem. Az ország szemében megbecsült honatyák, családapák, akik családjukat büszkén mutogatva pózolnak a magazinokban, miközben csalják a feleségüket, és prostikhoz járnak. Volt olyan, egy magyar topsztár, aki rendszeresen csak egy gyors orális szexért keresett fel – mesélte Gina.

(Folytatjuk)

Szalai Vivien
@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors