Szörnyű tragédia Tatabányán: 36 éves férfi zuhant le a kilencedikről

Önkezével vetett véget az életének egy férfi Tatabánya sárberki városrészén. Gányai Balázs, a megyei rendőrkapitányság sajtóreferense a Kemma.hu-nak elmondta, hogy szerdán egy 36 éves férfi ugrott le egy társasház 9. emeletéről. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, a férfi életét azonban nem sikerült megmenteni – a helyszínen elhunyt.

A kilencedikről vetette ki magát a férfi © Google Street View

A rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az esetet. Az idegenkezűséget kizárták. A lap úgy tudja, hogy a férfi pszichiátriai kezelés alatt állt, és már korábban is megpróbált végett vetni az életének.

* * *

Mint arról többször is beszámoltunk, múlt pénteken egy férfi szintén úgy döntött, hogy eldobja az életét, ezért egy 15 emeletes Kelenföldi lakóházból vetette ki magát. Az egyik házban élő család azonban éppen akkor indult a játszótérre, a gyilkos öngyilkos pedig éppen a családanyára zuhant rá. Végül mindketten az életüket veszítették.

VAN SEGÍTSÉG!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors