Szívszorító sikoly a medencéből: Nem érzek semmit! – kiabálta a férfi, miután beleugrott a vízbe

Álomnyaralásból rémálom lett, miután egy szerencsétlen ugrás után eltörött a brit nagypapa nyaka Tenerifén. A család adományokat gyűjt, hogy fedezni tudja az orvosi ellátását.
Álomnyaralásból rémálom lett, miután egy szerencsétlen ugrás után eltörött a brit nagypapa nyaka Tenerifén. A család adományokat gyűjt, hogy fedezni tudja az orvosi ellátását.

A 43 éves Chris Watkins barátaival ment nyaralni és legénybúcsúzni Tenerifére, ahol minden tökéletesnek tűnt addig, míg be nem ugrott a medencébe múlt hét pénteken. Segítségért kiáltott, majd elmerült, barátai először azt hitték, csak viccel.

A nyaralás jól kezdődött, majd rémálommá vált © uk.gofundme.com

– Miután beugrott, nem jött fel azonnal, azt hittem, csak viccel. Az úszómester húzta ki a vízből – mondta a The Sun angol hírportálnak Christian Preece, a tragikus baleset szemtanúja és Chris legjobb barátja.

AMIKOR KIHÚZTÁK, EGY HATALMAS VÁGÁS VOLT A FEJÉN. AZ OLDALÁN FEKÜDT A PARTON ÉS AZT SÍRTA, HOGY ELTÖRT A NYAKA, NEM ÉREZ SEMMIT.

Én azt mondtam neki, hagyja abba a viccelődést, de tudtam, hogy nem viccel, összeszorult a szívem – folytatta a barát, aki azt is elmesélte, Christ a baleset óta mesterséges kómában tartják az orvosok egy spanyol kórházban. Könnyen kitalálható: a nyaktörés következtében Chris nyaktól lefelé teljesen lebénult.

Ez is érdekelheti

Már csak a sikítás hallatszott: élőben közvetítette a román popsztár, amint halálra gázolja a vonat

Brutális képsorok: 11 autót tört rommá, négy gyermeket pedig félárvává tett a kamionsofőr

Tragikus: gránitlap nyomta agyon az ötéves kisfiút

Aparthotel Columbust imádják a turisták © Booking.com

Lánya, Kayleigh azt mondta, nem is kívánhatna magának Chrisnél jobb apát, aki az unokáját is rajongásig szereti, és szerinte az egész történetben az lesz a legnagyobb szívfájdalma, hogy nem játszhat a gyerekekkel. A család gyűjtést szervezett, hogy ki tudja fizetni Chris orvosi ellátását és a hazaszállítását.

A hotelhez több medence is tartozik © Booking.com


– Teljes sokkban vagyok, nem akarom elhinni a történteket. Amikor megláttam a kórházi ágyban, zokogni és remegni kezdtem – mondta a 23 éves Kayleigh.

– Zseniális apa, bármit megtett értünk és rajong az unokájáért.

Chris legnagyobb fájdalma, hogy többé nem játszhat az unokáival © uk.gofundme.com


Chris nővére, Nadia hozta létre az adománygyűjtést, aminek a célértéke 20 ezer font (közel 8 millió forint), már összegyűlt. Ennek ellenére még így is nagyon nehéz lesz a családnak, mivel Chris biztosítása nem fedezi a hazaszállítási költségeket és az összes orvosi ellátásra sem terjed ki. A család úgy számol, hogy legalább 40 ezer fontra, nagyjából 15 és fél millió forintra lenne szükségük.

Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors