Szilágyi István özvegyét biztonsági rendszerrel védik

A május 3-i tragédia óta félelemben telnek mindennapjai Jolika néninek. Az özvegy most azonban fellélegezhet, ugyanis házát a nap 24 órájában figyeli egy biztonsági szolgálat.

A május 3-i tragédia óta félelemben telnek mindennapjai Jolika néninek. Az özvegy most azonban fellélegezhet, ugyanis házát a nap 24 órájában figyeli egy biztonsági szolgálat.

Egy biztonságtechnikával és távfelügyelettel foglalkozó cég felajánlotta Szilágyi István özvegyének, hogy házát bekamerázzák. Smiglag Károly egy több százezres biztonsági rendszerrel védi Jolika nénit.

© Ripost

– Amióta itt vannak a kamerák, újra tudok nyugodtan aludni. Jó érzés, hogy biztonságban vagyok, mert bevallom, valóban féltem Pista halála óta éjszakánként. Altatót szedek, így megnyugtat a tudat, hogy figyelik a házamat, mivel aligha ébrednék fel, ha valaki bejönne hozzám az éjjel – nyilatkozta a Ripostnak Jolika néni. A lap megkereste a biztonsági cég vezetőjét is, aki elárulta, hogy kamerák mellett más eszközök is védik az asszonyt.

© Facebook

© Facebook

© Ripost

– Az én korosztályom Szilágyi István filmjein nőtt fel és természetesen mélyen megindított a tragédia, ami történt. Követtem a híradásokat, és amikor megtudtam, hogy a lakásmaffia és egyéb kétes elemek kezdtek ólálkodni Joli néni körül, azonnal eldöntöttem, hogy segítek neki a magam eszközeivel – részletezte a cégvezető, majd folytatta: – Beszereltünk egy modern megfigyelő rendszert, amivel folyamatosan rögzítjük a ház körüli mozgást. A kameráknak eleve van egy visszatartó erejük, illetve ha egy illetéktelen ne adj' isten behatolna, perceken belül a házhoz tud sietni a járőrszolgálatunk. Egyébként naponta többször is elhajtunk az utcában és szemmel tartjuk a történéseket. A napokban pedig egy segélyhívó gombot is viszünk az özvegynek. Ha megnyomja, a rendszer először a betáplált számot hívja, ha pedig azon senki nem jelentkezik, riasztja a kollégáimat – mondta a Ripostnak Smiglag Károly, aki több mint negyedmillió forint értékben szerelt fel biztonsági rendszert az özvegy házában.

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors