Szelfi miatt zuhant a halálba – 15 méteres esés végzett a turistával

Brutális, értelmetlen halált halt egy turista Thaiföldön, miután nem törődve a figyelmeztetésekkel, egy helyi nemzeti parkban kimászott egy veszélyes szirtre, hogy onnan készítse el a szerinte tökéletes szelfit. A 22 éves férfi azonban egy óvatlan pillanatban megcsúszott, és 15 méteres zuhanás után életét vesztette. Barátai döbbenten és tehetetlenül nézték végig a tragédiát.

Ehhez a vízeséshez látogatott el a hét turista © Getty Images

Az üzbég Soipov Abdullokh szombat reggel érkezett hat orosz barátjával együtt a Ngao vízeséshez. Noha a nemzeti parkban több helyen is figyelmeztetik az odalátogatókat, hová nem szabad kimászni, a fiatal férfi nem törődött a veszéllyel – szelfije azonban az életébe került.

Ez is érdekelheti!

Megölte szerelmét, majd szelfizett vele, és ezt mindenkivel megosztotta az interneten

Három szelfiző tinit gázolt halálra egy vonat

A síneken szelfizett a felelőtlen lány – darabokra szaggatta testét a vonat

A mentőknek két órába telt, míg magát a baleset helyszínét elérték, így esélyük sem volt megmenteni Soipovot, akinek – a park szóvivője szerint – gyors halála volt.

Újabb szelfihalál

Sajnos nem ez az első – és valószínűleg nem is az utolsó – eset, hogy egy szelfiért valaki az életét kockáztatja. Augusztus elején például egy 11 éves kiskamaszt marcangoltak halálra a medvék Szocsiban – az orosz fiatal egy fotó kedvéért pózolt veszélyesen közel a nagyragadozókhoz. Áprilisban egy – már több életet követelő – szikláról zuhant 15 métert egy tini egyetlen fotó miatt. Ő akkor csodával határos módon túlélte a balesetet. Tavaly nyáron azonban halállal végződött egy egész hasonló eset.

(Via)

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors