Sörösüveggel avatták fel a tengerész ánuszát

Érdekes dolgok derültek ki a brit királyi haditengerészet bulizási szokásairól. A sörösüveg mellett társai többféleképpen is megaláztak egy magát ájultra ivó tengerészgyalogost.
Érdekes dolgok derültek ki a brit királyi haditengerészet bulizási szokásairól. A sörösüveg mellett társai többféleképpen is megaláztak egy magát ájultra ivó tengerészgyalogost.

Döbbenetes módon aláztak meg egy katonát a brit királyi haditengerészet kötelékében. Az eset még egy évvel ezelőtt történt, de a részleteket csak most hozták nyilvánosságra ezzel kapcsolatosan.

Az ominózus éjszakán a meg nem nevezett sértett tengerésztársaival együtt csúnyán berúgott, olyannyira, hogy az eszméletét is elvesztette. A férfit társai, kihasználva öntudatlanságát, a péniszükkel többször is arcon csapdosták, illetve egy sörösdobozt is feltuszkoltak a végbelébe. Az egész esetet ráadásul annyira viccesnek tartották, hogy mobiltelefonnal videóra is vették.

Az „üvegezés” feltételezett elkövetője, a 34 éves Andrew Donaldson, illetve a péniszes „támadást” elkövető Christopher Cook is tagadja az ellene felhozott vádakat, pedig többen is ellenük vallottak, ugyanakkor szinte a hajó egész legénysége sáros, hiszen mindannyian nevetség tárgyává tették az ájult áldozatot.

– A videofelvételen Donaldson büszkélkedik is azzal, amit éppen tesz. Amikor az üveg nyaka nem megy elég mélyre, akkor két kézzel, egy határozott mozdulattal beljebb tessékeli azt, amire az áldozat fel is ébred. A borzasztó képsorokat, amellett, hogy több címre is elküldték, Donaldson saját maga is elkérte, és azzal fenyegetőzött, hogy még több helyre eljuttatja. – idézi a brit Metro Nadim Bashir ügyészt.

A sértett eskü alatt azt vallotta, hat doboz cidert ivott meg egy óra alatt, amitől aztán többször hányt is.

– Nagyon részeg voltam, de ilyet akkor sem lehet tenni, még akkor is, ha nyilván szoktuk ugratni egymást. Arra eszméltem fel először, hogy borzasztóan fáj az ánuszom, és hirtelen azt sem tudtam, mi folyik. – áll a férfi vallomásában.

Az ügynek további folytatása várható, Donaldson az első meghallgatások után azt mondta, nem emlékszik arra, hogy pontosan mi történt, mert ő is szörnyen ittas volt, de abban biztos, hogy a történtek nem szexuális töltetűek voltak. Cook pedig azon kívül, hogy ártatlannak vallja magát, nem mondott semmit a nyomozóknak.