Révész Sándor és Závodi János is főállású apa lett a karanténban – videó

Különleges vendégek léptek a Raktárkoncert színpadára. A Piramis együttes népszerűsége a hetvenes évek óta töretlen, akárhol, akármikor színpadra áll, a többezres tömeg egy emberként énekli dalait. Annyi változott, hogy az énekes, Révész Sándor és a gitáros, Závodi János Piramis-évek néven vitte tovább az örökséget.

Karanténban sem unatkozott a két rocker apuka, de élvezték a színpadi pezsgést © Knap Zoltán

Az eredeti hang és eredeti hangzás fültanúi lehetnek most azok is, akik letöltik a mindiGo TV alkalmazást.

A banda színpadi beállása után a frontember, Révész Sándor és a gitáros, Závodi János nyilatkozott lapunknak. A két rockerben az is közös, hogy mindketten kisgyermekes édesapák.

– Nekem nem okozott gondot a leállás, nemes feladatom volt, hiszen a tíz és féléves kislányommal lehettem, az ő kívánalmait szolgáltam, amit sok ötössel és egy kitűnő bizonyítvánnyal hálált meg – mondta büszkén Révész Sándor, akitől Závodi vette át a szót.

Otthoni koncertélmény

Charlie, Hobo, Tóth Gabi, Tóth Vera, a Hooligans és Pápai Joci – néhány sztár a Raktárkoncert fellépőiből, akiknek a koncertjét szeptember 21-étől láthatjuk az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában. A különleges eseménysorozat kulisszái mögé a Lounge Group ügynökség enged bepillantást a felvételeken készült fotók, videók és exkluzív, élő bejelentkezések megosztásával. Az ügynökség korábban a Magyar Turisztikai Ügynökség Magyarország rád vár! kampányában bizonyította rátermettségét a komplex megoldásokat nyújtó influenszer-együttműködésekkel. A projekt besöpört egy nemzetközi arany fokozatú díjat is az International Tourism Film-, Print-, Multimedia Award zsűrijének elismeréseként. A Lounge Group a szakmában megszerzett sokrétű tapasztalatával most a koncertsorozat rendezvényeinek szervezését, technikai megvalósulását és a kezdeményezés ismertségének növelését támogatja, hogy minél többen nézzék majd a közel 200 fellépőt.

– Nálunk is hasonló volt a helyzet, mivel Janó fiam hat­éves, és ovi sem volt. Otthon volt velünk egész nap. Hetekig nem mentem ki az utcára. Gyakoroltam, meditáltam, és reménykedtem, hogy jobb lesz. Révész szerint a bezártság érzése a városi ember jellemzője, őt vidéken ez sem zavarta.

– Akkor sem hiányzott a nyüzsgés, amikor tudatosan néhány évre visszavonultam. Feltalálom magam a semmittevés időszakában. Tavasszal az is bebizonyosodott, hogy karanténkörülmények között is tudunk alkotni – mesélte az énekes, aki nagyon hálás a lehetőségért a szervezőknek, hogy színpadon állhatnak.

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors