Rettegnek Maddie elrablójának volt szomszédjai – pincében lapulhat a kislány holtteste?

Madeleine McCann feltételezett gyilkosának egykori szomszédjai attól tartanak, a 13 éve eltűnt kislány holtteste a ház – most felfedezett – pincéjében lehet elrejtve. A német rendőrség két napon keresztül nyomozott egy Hannover melletti telken, ahol egykor Christian Brückner lakott. Az építési törmelékek alatt egy titkos pincét találtak – azt azonban nem árulták el, milyen bizonyítékokra bukkantak.

Előkerülhet Maddie holtteste? © Getty Images

Brückner egy másik korábbi lakhelyén, Braunschweigben most a helyiek azt kérik, a férfi korábbi ingatlanát is kutassák át, ott ugyanis úgy tudják, Brückner maga ásott ki ott egy pincét a kétezres évek közepén. Úgy vélik, vagy a brit kislány, vagy a német Maddie-ként emlegetett, 2015-ben eltűnt Inga Gehricke holtteste lehet ott. A Mirror értesülései szerint a ház jelenlegi lakója, Sabina Sellag annyira retteg, hogy már nem tud az otthonában aludni.

– Könyörgött a rendőröknek, hogy jöjjenek ki keresőkutyákkal. Azt mondta, attól fél, hogy egy holttest felett hajtja álomra a fejét minden éjszaka – mondta a lapnak Sellag egyik barátja.

Ez is érdekelheti!

Fordulat: Ketten rabolhatták el Maddie-t - a bűntárs segítségével végre előkerülhetnek a földi maradványai

Az új Maddie-ügy: Belehalt a nemi erőszakba a négyéves kislány

Maddie McCann-nyomozás: Kutyatetem mellől került elő a perdöntő bizonyíték

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors