Rendőrség: Nem kizárt, hogy Madeleine életben van

Az angol Madeleine McCann 2007-ben tűnt el Portugáliában, és bár kétségkívül sok a kétség az ügyében, de angol és portugál rendőrök szerint nem kizárt, hogy még él.

Ám ha nem is él, a zsaruk közel járnak ahhoz, hogy az elrablóját kézre kerítsék. Az illető egy elég ismert pedofil, akiről azt feltételezik, hogy családi vakációzás közben 2007. május 3-án Algarve városában csalta el a kislányt, miközben a szülei, Kate és Gerry egy társasággal volt éppen elfoglalva.

© PA

Madeleine hamarosan betölti a tizenhatodik életévét – persze csak akkor, ha életben van. A Correio de Manha című portugál lap szerint az angolok 2008-ban lezárták az aktát, de 2011-ben a Scotland Yard ismét munkába küldte nyomozóit. Ennek folymányaként ment most híre annak, hogy pedofil elkövetőről van szó, akit nem nevesítenek, de állítólag már szorul a hurok a nyaka körül. Az illető bizonyára tájékoztatást adna a kislány hollétéről.

A két ország detektívjei és az Interpol eddig 12 millió fontot, azaz 4,2 milliárd forintot költöttek Madeleine McCann utáni nyomozásra.

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors