Raktárkoncertek: Mindennap szerelmet vall Takáts Tamás

A bizonytalanság időszakában sem félt Takáts Tamás, a Karthago zenekar és a Blues Band frontembere. A Raktárkoncerteken is fellépő énekes úgy érzi, a sorsa meg van írva, és ő nagyon szerencsés.

Együtt ásták bele magukat az egyiptológiába © Knap Zoltán

– Mint hívő ember, ki tudom űzni a félelmet az életemből. Szeret engem az Úr. A „ne félj! felszólítás mintegy ötszázszor fordul elő a Bibliában – magyarázza az énekes, aki kifejezetten élvezte a karanténidőszakot.

– Olyan gazdag a belső világom, hogy nem vagyok rászorulva külső segítségre. Hívő emberként folyamatos beszélgetésben állok az Úrral – meséli a zenész, aki a karanténban a feleségével együtt beleásta magát az egyiptológiába. A házaspár kapcsolatát csak tovább erősítette a bezártság.

Otthoni koncertélmény

Charlie, HOBO, Tóth Gabi, Tóth Vera, a Hooligans és Pápai Joci, néhány sztár a Raktárkoncert fellépőiből, akiknek a koncertjét szeptember 21-étől láthatjuk az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában. A különleges eseménysorozat kulisszái mögé a Lounge Group ügynökség enged bepillantást, a felvételeken készült fotók, videók és exkluzív elő bejelentkezések megosztásával.

– Szerencsések vagyunk. Tévelyegtünk eleget. Negyven évvel ezelőtt már jártunk, aztán megnősültem, ő férjhez ment. Később érett fejjel találkoztunk újra, megbeszéltük, hogy dacolunk a világgal. A közvélekedéssel ellentétben a szerelem nem múlik el. Fontos kimondani a szavakat, ezért mi minden reggel elmondjuk egymásnak: „drágám, szeretlek”.

Az otthoni boldog nyugalom ellenére Tamás is türelmetlenül várta, hogy újra felléphessen. Amint lehetett, azonnal koncertezni kezdtünk. A Blues Band kommandós zenekar, bárhol, bármikor bevethető. Játszottunk a Balatonnál, és most itt adunk elő közönség nélkül.

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors