Pótapukának ajánlkozik egy férfi – sorban állnak nála az egyedülálló anyukák

Rendkívül kreatív vállalkozásba fogott egy ausztrál férfi. Jake Orr egy felhívást osztott meg a közösségi médiában, amelyben arra biztatja az egyedülálló anyukákat: fogadják örökbe, mint pótapuka!

A The Sun cikke szerint Jake fején találta a szöget, ugyanis sorban állnak nála a pár nélküli, gyereküket egyedül nevelő édesanyák. A férfi persze nem ingyen adja a szolgáltatásait, részletesen fel is sorolja, hogy mi mennyibe kerül nála. Az óradíja átszámítva 6500 forint, és gyakorlatilag mindent megcsinál.

Programokra viszi a gyerekeket, elvégzi a ház körüli dolgokat, de persze vannak feláras tételek is, mint például részvétel a családi rendezvényeken. Mi több: egy bizonyos összegért cserébe még arra is hajlandó, hogy

átállítsa a Facebook-adatlapján a kapcsolati státuszát, ha valaki szeretné féltékennyé tenni az exét.

Jake-t néhány édesanya már ágyba is vitte volna, azonban ő állítása szerint ellenállt a csábításnak.

'Rent-a-daddy' offers to take place of deadbeat dads for £16p/h

A CHEEKY bloke is "renting" out his parenting services to dead-beat dads, including school drop-offs and weekend visits. Jake Orr from Blue Haven, New South Wales, has advertised his services via Facebook and Instagram. "Has your baby daddy been acting up?" he asked in his post which has been shared more than 1000 times on Facebook alone.

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors