Pornósztárt fenyeget az Iszlám Állam

Lefejezéssel fenyegette meg a Iszlám Állam nevű terrorszervezet a libanoni születésű pornósztárt. Bár Mia Khalifa egy ideje felhagyott a felnőttfilmek készítésével, még ma is a legnagyobb pornómegosztó, a Pornhub első számú sztárja, a vele készült filmek a legkelendőbbek. Mint e kényes szakma űzője, Mia korábban is kapott már ízléstelen, vagy épp ijesztő üzeneteket, de az Iszlám Állam fenyegetése azért őt is megijesztette.

© Facebook

– A közösségi oldalamon írtak, hogy megölnek, lefejeznek, és még egy photoshopolt képet is küldtek, amin hiányzott a fejem – írta a 2000-ben az USA-ba emigrált Mia. – Nem mondom ez egy kicsit megrettentett, de igyekszem nem mutatni. Nem lehetek gyenge, mert ők is ezt akarják elérni.

© Facebook

Mia Bejrútban született 1993-ban, szüleivel hagyta el hétévesen a közel-keleti országot. 2014-ben kezdett pornózni, és azonnal a legnépszerűbb közé került. Az egyik filmben aktus közben az iszlám nők szent fejfedőjét, a hijabot viselte, ami feltehetően kivívta a terroristák haragját. Mia pornós tevékenységétől egyébként a családja is elhatárolódott, tavaly óta nem is készített újabb filmet.

© Facebook

https://www.youtube.com/watch?v=aio4uEneq-E&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Daio4uEneq-E&has_verified=1

A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors