Patkányok közt fektették és halálra éheztették szülei a négyéves Down-szindrómás kislányt, akire az ürülékében találtak rá

Patkányok közt a kiságyában találták meg a négy éves Willow Dunn-t, akit halálba élheztettek.
Patkányok közt a kiságyában találták meg a négy éves Willow Dunn-t, akit halálba élheztettek.

A szörnyű eset Ausztráliában történt. A 43 éves Mark James Dunnotot és a szintén 43 éves élettársát gyilkossággal vádolják, miután megtalálták a négy éves kislány holttestét. A kislányra rettenetes körülmények között bukkantak rá. A kiságyában patkányok szaladgáltak, a gyermek fejjel lefelé saját ürülékében halt meg étlen és szomjan. A rendőrség megállapította, hogy a test előrehaladott bomlási állapotban volt, mikor rátaláltak.

© Pexels (képünk illusztráció)

A Daily Mirror szívbemarkoló képeket tett nyilvánossá a mindössze négy éves kislány plüssmackójáról, és az udvaron árván maradt babakocsiról.
Egy vizsgálat megállapította, hogy a kislány súlyos alultápláltsággal küzdött, emelett fejbőrén égési sérülések, csípőjén fekély volt.
Az ügyben további vizsgálatot folytatnak, a tárgyalást július 20-áig elnapolták.

Haunting photos of home where girl 'starved to death' and was 'eaten by rats'

Haunting photos show children's toys and a pram abandoned outside the home where a little girl was allegedly left to starve to death in her own filth. Willow Dunn, four, who had Down syndrome, was found dead at a property in Brisbane, Australia.

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors