Párkapcsolati problémáiról vallott Cinthya Dictator - a tökéletesség látszat, érthető a sok szakítás a karantén alatt

A közösségi oldalakon mindenki tökéletesnek mutatja a párkapcsolatát, ezt törte meg Cinthya Dictator, aki őszintén mesélt arról, hogy párjával, Molnár Tamás énekes-dalszerzővel vannak problémáik. A karantén az ő kapcsolatukat is próbára tette.
A közösségi oldalakon mindenki tökéletesnek mutatja a párkapcsolatát, ezt törte meg Cinthya Dictator, aki őszintén mesélt arról, hogy párjával, Molnár Tamás énekes-dalszerzővel vannak problémáik. A karantén az ő kapcsolatukat is próbára tette.

Rengeteg párkapcsolat ment tönkre az elmúlt hetekben, a hírességek közül is többen szakítottak párjukkal. Cinthya Dictator fotóművész szerint ez egyértelműen a karanténnak tudható be, még akkor is, ha mindenki próbálja tökéletesnek mutatni az életét a közösségi oldalakon. Instagram-sztorijában őszintén mesélt arról, hogy párjával, Molnár Tamással nekik sem volt felhőtlen az elmúlt időszak, rengetegszer csaptak össze, és bár ők is szép fotókat osztottak meg, nem tökéletes a kapcsolatuk.

„Egyre több párt látok, aki szétment, szerintem egyébként a karantén hatására, mert ez egy nagyon nagy próbatétel volt. Sok kapcsolatot megviselt, és el kell mondjam, nekünk sem volt felhőtlen. Szóval azért, mert sok olyan közös fotót posztoltunk, ami a jó dolgokat mutatja be, mi is rengetegszer összecsaptunk” – mesélte a videójában Cinthya. A vitákat azzal magyarázta, hogy párjával mindketten erős egyéniségek, és szenvedélyesen élik a mindennapjaikat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

♥️ #szerelmem

CINTHYA DICTATOR © (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés,

Szerintem sekinek nem kell szégyellnie azt, hogy nem tökéletes a párkapcsolata, a miénk sem tökéletes, mi sem vagyunk azok. De minden viszontagság ellenére nagyon szeretjük egymást. Azonban fontosnak tartom elmondani, hogy nyilván nálunk is vannak problémák

Hozzátette, az Instagramnak egy rossz üzenete, hogy mindenki azt mutatja, tökéletes az élete. Ebbe a csapdába pedig ő is többször belesétált a karantén alatt.

„Mondtam is Tominak: "Nézd meg, mindenki mennyire szereti egymást az Instagramon, és mindenki imádja a karantént, mi meg folyton háborúzúnk". Pedig igenis mindenhol vannak problémák, mi megoldottuk ezeket, és nagyon erős a szövetségünk. Viszont én azokat is megértem, akik rájöttek arra, hogy nincs értelme folytatni, mert az is egy megoldás

– fogalmazott Cinthya, aki maga is sok szép képet osztott meg a karantén alatt párjával.

Mint mondta, voltak szép periódusai ennek az időszaknak, olyan teátrális képeket pedig mégsem fognak megosztani, ahol megpróbálják illusztrálni, hogyan veszekedtek.

„De itt a lehetőség, hogy elmondjam, igen, voltak mélypontok és biztos másoknál is vannak, emiatt ne essetek kétségbe”

Párja, Molnár Tamás hamar reagált szerelme őszinte kitárulkozására. A zeneszerző szerint azonban nem voltak mélypontok, bár a megvívott harcokat nem tagadta.

„Engem az nem érdekel, ki hogyan éli az életét. Nyilván látok én is dolgokat az Instán, de már a felét sem hiszem el. Nekem csak az a fontos, hogy mi túlvagyunk a kis harcainkon, és túléltünk a karantént, ami nem volt egyszerű. Tele voltunk kétségekkel, félelmekkel, és olyan együtt töltött idővel, amit egyébként lehet, hogy külön töltöttünk volna. Ahogy mondtam, ha ezt túléljük, mindent túlélünk, és hát sikerült” – fűzte hozzá Tamás.