Összeesett az utcán Köllő Babett

Rejtélyes betegség kínozza a luxusfeleséget, folyamatos rosszullétek gyötrik két hónapja. Az orvosok tanácstalanok, a színésznőnek továbbra sem javul az állapota. Kórházba kellett szállítani.
Rejtélyes betegség kínozza a luxusfeleséget, folyamatos rosszullétek gyötrik két hónapja. Az orvosok tanácstalanok, a színésznőnek továbbra sem javul az állapota. Kórházba kellett szállítani.

Komolyan megrendült az egészsége a Feleségek luxuskivitelben sztárjának, Köllő Babettnek. A VIASAT3 sikerműsorának mindig életvidám színésznőjének mosolya továbbra is a régi, ám a derű mögött komoly harcok és fájdalmak húzódtak meg az utóbbi hetekben, amióta a sikerszéria forgatása véget ért és a díszes hölgykoszorúval befejezték a vidéki forgatást. Babett erről senkinek nem beszélt még, lapunk munkatársával kivételt tett.

– Pár nappal azután kezdődött, miután visszajöttünk a lányokkal a tisztítókúráról. Először azt hittem, csak valami rosszat ettem, mivel – ahogy a nézők is láthatták – bármit képes vagyok felfalni. A fájdalom egyre erősebb lett, és már annyira kínzott, hogy a férjem, András azonnal kórházba vitt, mivel attól tartottunk, hogy vakbélgyulladásom van. Ott egy éjszaka alatt az összes belgyógyászati vizsgálaton átestem, amin lehetett, de az orvosok tanácstalanok voltak továbbra is, mert szervi bajt nem találtak. Kaptam némi gyógyszert, de a kórháztól alig pár méterre leesett tőle a vérnyomásom és elájultam – kezdte Babett a rejtélyes betegség történetét.

A sztár otthonában pihent, de addig is folyamatosan dolgozott, hiszen lelkesen reklámozta a sikerműsor harmadik évadát, vezette a háztartást és nevelte kislányát, Millát. A rosszullétek azonban csak nem múltak, a megoldás pedig egyik legjobb barátjától érkezett.

– Náray Tamásnak meséltem a problémámról, és ő adta meg egy nagyon kedves gasztroenterológus ismerősének a nevét. Hetek óta nem tudtam az oldalamon feküdni, annyira fájt bent valami. A szakember szerint valamilyen baktérium támadhatta meg a gyomromat és emiatt vagyok rosszul. Gyógyszereket és porokat kaptam, de csak kicsivel lett jobb a helyzet. Hamarosan gyomortükrözésem lesz altatásban, hogy megnézzék, nincs például fekély a gyomromban – mesélte Babett, aki a néha helytelen táplálkozására, illetve az utóbbi hetek stresszes időszakára vezette vissza legyengülését.

És bár a házi karantén szabályait maximálisan betartja, a rejtélyes kór mellett most amiatt is ideges, hogy nehogy legyengült immunrendszerrel könnyebben megfertőződjön.

– Elképesztően megvisel a bezártság, a koronavírus-járvány okozta kérdőjelek az életemben. A munkám teljes kilátástalanság, fogalmam sincs arról, mikor térhetek vissza a színpadra. Imádom a pörgést, volt már, mikor a túl sok munkától merültem ki, álltam meg egy bolt közepén és némán sírtam. Pár napig pihentem otthon egy kevés nyugtatóval, és minden rendbe jött. Úgy látszik, a bezártságot is rosszul viselem – vélekedett Babett.