Orosz Bernadett támadója: Nincs szégyellnivalóm! –18+ fotó

Tíz hónap után ma találkoznak a bíróságon először.
Tíz hónap után ma találkoznak a bíróságon először.

Országos felháborodást váltott ki Orosz Bernadett esete, az asszonyt a gyanú szerint a párja verte össze egy bujáki osztálytalálkozón még tavaly no­vember 9-én.

A nő két nappal később osztott meg a Facebookon négy képet az összevert arcáról, a lavina pedig elindult.

18 +-os!!!! Tanulságos, Mindenkinek! Sajnos az eset velem történt meg. Rendkívül sajnálom, hogy elveimmel ellentétesen...

Közzétette: Bernadett Orosz – 2019. november 11., hétfő

A nyomozás még zajlik, de a Miskolci Törvényszéken ma mégis tárgyalást tartanak az ügy kapcsán. A súlyos testi sértéssel gyanúsított bántalmazója ugyanis egy polgári jogi pert indított ellene, amiben ötmillió forintos sérelemdíjat követel tőle. K. I. jogi képviselője a keresetben arra hivatkozik, hogy a nő nyilvánosságra hozta ügyfele nevét, végzettségét, foglalkozását és rendfokozatát, amivel megsértette a személyiségi jogait. Ugyan a feleknek lehetőségük van arra, hogy a mai tárgyaláson csak az ügyvédjeik képviseljék őket, de a Bors értesülései szerint mégis mindketten megjelennek.

K. I. azt mondja, nem emlékszik, hogy az incidens alatt pontosan mi történt © Bors

– Természetesen ott leszek, miért ne mennék el? Nincs szégyellnivalóm! Ha én tettem, azért vállalom a felelősséget, de másért nem – szögezte le a Borsnak K. I., akit telefonon értünk el. Mint megírtuk, a férfi állítása szerint nem emlékszik arra, hogy az incidens idején pontosan mi történt. Orosz Bernadett már korábban jelezte, hogy ő biztosan ott lesz a tárgyaláson.

Bernadett összezúzott arcáról fotót is közzétett közösségi oldalán © Bors

– Ha már bocsánatot sem kért, minimális pozitívum, hogy felvállalja a tettét, és személyesen megjelenik a bíróságon – reagált a fejleményekre la­punknak Bernadett, aki mellett számos egyesület és civil is megjelenik a bíróságnál.

A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors