Öngyilkos lett a gyönyörű időjós: halála előtt ezt írta a Facebookra

Szívszorító üzenetet posztolt a Facebookra a 42 éves időjós, majd öngyilkos lett.
Szívszorító üzenetet posztolt a Facebookra a 42 éves időjós, majd öngyilkos lett.

Öngyilkos lett Kelly Plasker, miután egy szívszorító üzenetet posztolt a Facebook-oldalára. A 42 éves texasi időjós halála előtt így búcsúzott: "összetörtem, nem bírom tovább".

Plasker az utolsó bejegyzésében bevallotta, hogy a középiskolában molesztálta az egyik tanár, a gimnáziumi zenekar vezetője. Ez a "kapcsolat" 5 évig tartott és teljesen tönkretette: annyira lecsökkent az önbecsülése, hogy azt gondolta, sosem lesz senki számára elég, és nem érdemli meg a boldogságot. Tiniként még úgy gondolta, szerelmes a férfiba, aki olyan hazugságokkal kábította, hogy majd összeköltöznek, közös vállalkozást kezdenek. Aztán rájött, hogy a férfi nem csak neki mondja ugyanezeket a szép szavakat... Több iskolatársa is a tanár hálójába került, párhuzamosan több fiatal lányt is szédített.

Az időjós bevallotta: csak sokkal később, már felnőtt fejjel jött rá, hogy ez nem szerelem, hanem szexuális visszaélés volt. Végül megköszönte mindazt, ami ahhoz kellett, hogy bevallja mindezt, amit "a saját bűnének" tartott.

A kollégái értetlenül állnak Plasker halála előtt. Mint többen írták, azt hitték, jól van, hiszen vidám volt az utóbbi időben. Reménykedtek benne, hogy már felépült abból a tragédiából, hogy a fia, Thomas a 20. születésnapja előtt lett öngyilkos. Majd alig néhány hónappal később imádott édesapja is elhunyt.

Azt nem közölték egyelőre, hogy mi okozta a KCBD csatorna időjósának halálát - írta a Daily Mail.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors