Nyoma veszett a diplomaosztón: Eladta telefonját a bujkáló egyetemista

Telefonját is eladhatta és a külsején is változtat­hatott az a fiatal férfi, aki két hete tűnt el Kecske­métről. Hegedűs-Deme Regőt azóta is kétségbe­esetten keresi a családja.

Telefonját is eladhatta és a külsején is változtat­hatott az a fiatal férfi, aki két hete tűnt el Kecske­métről. Hegedűs-Deme Regőt azóta is kétségbe­esetten keresi a családja.

Továbbra is keresik és nagyon várja haza a családja a két héttel ezelőtt rejtélyes módon eltűnt Hegedűs-Deme Regőt. Mint arról a Bors is írt, a családja akkor hallott utoljára a férfiról, amikor elindult, hogy diplomáját átvegye a kecskeméti Neumann János Egyetemen. Ezután többé nem hallottak róla.

Két hete tűnt el a fiatalember © police.hu

Regő édesapja korábban lapunknak elmondta, hogy a fia nem bulizós típus, nem iszik, nem fogyaszt drogokat, inkább magába forduló, csendes srác, aki az úgynevezett számítógépes játékos, azaz „gamer” közösség tagja. A család most azt feltételezi, hogy a férfi fodrásznál járt, megborotválkozott, vagy Kecskeméten vagy pedig Budapesten, és talán felszállhatott a München felé tartó vonatra:

Az egész országban keressük Regőt. Most már országhatáron kívül is. Kérem, aki tud valamit, ne hallgassa el! – kérte édesapja facebookos felhívásában. Hozzátette, hogy van esély arra is, hogy fia eladta a nála lévő okostelefont és több, másik technikai eszközét is: – Aki megvette tőle, kérem jelentkezzen! Az adás-vétel nem probléma, de szeretnénk tudni róla, mikor és hol történt – írta az aggódó apuka.

Ez is érdekelheti!

Egy autóban, holtan találtak rá az eltűnt anyára és két kisgyermekére

Az erdőben találták meg a Balatonfűzőn eltűnt idős asszonyt

Kiságyából tűnt el nyomtalanul a mozgássérült kétéves, míg szülei aludtak

A család és a rendőrség kéri, hogy ha volt egyetemi társai, barátai, munkatársai Regő esetleges terveivel kapcsolatban tudnak valamit, jelezzék: – Remélem, nincs baja, és egészségesen megkerül, semmi más nem számít, de ilyenkor minden eltelt napnak lehet jelentősége! Kérem, aki valóban, érdemben tud segíteni, hívjon vagy üzenjen! – tette hozzá az apa.

Az egyetemre indult, hogy átvegye a diplomáját, utána többé nem hallottak róla © MTI

A férfit a rendőrség is keresi, ők is kérik, hogy ha bárki, bármilyen információval rendelkezik Regőről, vagy tud valamit a fiatal férfi hollétéről, azonnal jelentkezzen!

A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors