Nincs kegyelem: kivégzik a boszorkányság-hívő ex-katonát, aki megerőszakolt és megkéselt egy jósnőt

Halálra ítéltek egy volt katonát Amerikában, aki a hatodik kivégzett személy lesz idén a tengerentúli országban. A halálos injekciót egy Terre Haute-i szövetségi börtönben fogja hamarosan megkapni – írja a Daily Star.

Az 50 éves William Emmet LeCroy a leszerelése után a boszorkányság megszállottja lett, ezzel is indokolta a tettét. 19 évvel ezelőtt, 2001-ben gyilkolt meg egy jósnőt, az akkor 30 éves Joann Lee Tieslert.

Joann Lee Tiesler (1971-2001) - Find A Grave...

Joann Lee Tiesler, 30, of Cherry Log, Ga., died Sunday, Oct. 7. Survivors include her father, Tom Tiesler and his wife Janey of Kingston Springs; her mother, Janie Wells of Fairview; a brother, Cayce Tiesler and his wife Beth; two nephews...; her grandfather, Ed Maxcy of Hendersonville; an uncle, Lee Maxcy; and her...


Ez is érdekelheti

Még a villamosszék fejpántja is nagy volt a kisfiúra: ártatlanul végezték ki a legfiatalabb halálraítéltet – 18+

A járvány miatt kiengedték a börtönből, szabadulása után kivégezte a nőt, aki korábban megerőszakolt

Kalapáccsal végzett kollégájával a cinkotai Krisztus

A férfi betört a nő házába: előbb megerőszakolta, majd pedig hátba szúrta egy késsel.

LeCroy ügyvédjei próbálták elérni, hogy a férfi megússza életfogytiglani börtönbüntetéssel a tettét. Még az amerikai elnökhöz, Donald Trumphoz is kérvénnyel fordultak, de az elnök ezt elutasította, így végre fogják hajtani a kivégzést.

Ex-soldier sentenced to execution after 'murdering woman who cast spell on him'

An ex-soldier who was on death row for the murder of a woman he thought "cast a spell on him" was sentenced to be executed. William Emmet LeCroy, 50, was "obsessed with witchcraft" when he raped and killed the woman in 2001.

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors