Nem engedik ki a kórházból Gálvölgyit

Hiába várták szombat este Balatonföldváron a KULTKIKÖTŐben, Gálvölgyi Jánost és Benedek Miklóst, Neil Simon, Napsugár fiúk című vígjátéka betegség miatt elmaradt.
Hiába várták szombat este Balatonföldváron a KULTKIKÖTŐben, Gálvölgyi Jánost és Benedek Miklóst, Neil Simon, Napsugár fiúk című vígjátéka betegség miatt elmaradt.

Már akkor lehetett tudni, hogy a Kossuth- és Jászai-díjas, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja az, akinek az egészsége megrendült.

– János beteg lett, le sem kellett mennünk a Balatonra – mondta Benedek Miklós, a darab másik szereplője. – Rendetlenkedett a vérnyomása, volt már egyszer ilyen. Kórházba került, úgy tudom, kivizsgálják. Őrült hőség volt szombaton, ez megviseli az embert. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan jobban lesz. De Július 29-én már ott leszünk Tihanyban a Napsugár fiúkkal.

Gálvölgyi János rosszul lett, Benedek Miklóssal játszotta volna a Napsugár fiúkat Balatonföldváron © MTI

Aznap valóban kegyetlen meleg volt. A forróságot tetézte a fülledt, párás levegő, ráadásul már a közelgő hidegfront is érzékeltette hatását. Még az egészséges, fiatal szervezetet is megviseli az ilyen időjárás.

Különös, de éppen ennek a darabnak a premierje maradt el november közepén, mert Jánost megtámadta valami kór. Akkor is azt hitték, hogy a vérnyomása ingadozik, azért szédül, de végül kiderült, a belső fülével volt valami baj.

Információnk szerint most nem erről van szó, ennél nagyobb a baj, ezért a színművészt még nem engedik ki a kórházból. Próbáltuk elérni Gálvölgyi Jánost és a családját, de nem sikerült, így ezúton kívánunk mihamarabbi gyógyulást és jó egészséget.