Nappal prostituáltakat hallgatott ki a rendőrnő, éjszaka dominaként domborított, végül leszerelt, hogy az ágyban büntethessen – 18+ Fotók

Lerántott a leplet a sötét múltjáról egy 32 éves német rendőrnő. Sarah Keller sokáig magában tartotta, hogy az eredeti szakmája mellett mivel is foglalkozik, de most nyíltan beszélt arról, ami 7 éven át titokban a mellékállása volt – írja a Yahoo! News.

A korábban Duisburgban szolgáló rendőrnő napközben prostituáltakat hallgatott ki, éjszaka azonban latex ruhát öltött, és dominaként dolgozott. Egy fétisbulin szeretett bele a BDSM világába, és úgy gondolta, hogy muszáj kiróbálnia magát.

Ez is érdekelheti

Szexelni könnyebb, mint gyereket nevelni – a luxusprosti két szülés után visszament dolgozni - 18+ fotók

Alapvető szolgáltatást nyújt, akár az orvosok: 7 férfit fogad óránként a prostituált, aki a járvány alatt sem áll le

Nem akart prosti lenni Borbély Alexandra

Egy idő után azonban a kollégái lebuktatták, és még egy csoportot is létrehoztak, amelyen keresztül körbeküldték a képeit. Ezért 2017-ben úgy döntött: inkább leszerel, és csak a domina életére koncentrál.

Sarah azóta felvette a Calea Toxic művésznevet. Megcsináltatta a melleit, kitetováltatta magát, és számos magazin címlapján szerepelt már. Amondó: sosem volt még ilyen boldog, és örül, hogy felhagyott a rendőri szakmával.