Mohácsi anyagyilkos: Húsklopfolóval ütötte a nő fejét, de az igazi kegyetlenség csak ezután történt - videó

Megkötözte, serpenyővel ütötte és halálra szurkálta anyját egy mohácsi férfi.
Megkötözte, serpenyővel ütötte és halálra szurkálta anyját egy mohácsi férfi.

Félresiklott az élete a személyiségzavarban szenvedő férfinek, így csak szüleire támaszkodhatott, akikkel nem volt rózsás a kapcsolata. Apjától és anyjától saját lakást is kapott, de azt eladta, árát pedig felélte. Miután az apja meghalt, csak az édesanyja maradt neki, hazaköltözött hozzá.

Mivel a férfinek nem volt munkája, édesanyja tartotta el, emiatt pedig feszültség alakult ki kettőjük között.

Tavaly augusztus 11-én vitájuk odáig fajult a vita, hogy a férfi rátámadt anyjára, majd többszörösen székhez kötözte. Mivel az asszony fájdalmában sírva kiabált, még a száját is leragasztotta.

A kétségbeesett kiáltozást a szomszédok is hallották. Míg az anyagyilkos átment a másik szobába, anyja szájáról lecsúszott a ragasztószalag, s ekkor újra segítségért kiáltott. A kegyetlen férfi ezt hallva serpenyőkkel és húsklopfolóval ütötte anyja fejét, olyan erővel, hogy a serpenyő eldeformálódott, a klopfoló nyele pedig eltört.

A gyilkos ösztönökkel megáldott férfinek ez még mindig nem volt elég. Anyjára paplant és szőnyeget terített majd késekkel és egy hatalmas vaskampóval kezdte kaszabolni a nő felsőtestét a paplanon keresztül.

Miután kiélte dühét asztalokat, székeket és egy mikrohullámúsütőt tett anyja testére, majd az ajtót rácsukra magára hagyta a haldokló nőt. A szobát egy hűtőszekrénnyel torlaszolta el, hogy a sérült nő, semmiképp se juthasson ki élve a szobából. A nő jelentős fájdalommal és szenvedéssel járó sérüléseivel másnapra virradóra a testére helyezett tárgyak miatt kialakult mellkasi összenyomás során megfulladt. Az anyagyilkos az éjszakát anyja házában töltötte, majd másnap álnévvel egy panzióban vett ki szobát, ahol a rendőrök el is fogták és letartóztatták.

A Pécsi Törvényszék kedden tart előkészítő ülést az ügyben.