Mindennap új magazin a Borsban!

Találja meg új kedvencét!
Találja meg új kedvencét!

Mindenki tudja, hogy a Bors mindig többet és többet ad hűséges olvasóinak: a legfrissebb aktuális hírek, legpikánsabb sztárpletykák és a legújabb sportesemények beszámolói mellett elképesztő játékokkal és természetesen mindennap színes, tematikus magazinokkal is várja őket.

Október hetedikétől a Bors új magazinokkal jelenik meg, melyek más napokon és még változatosabb témákkal és tematikákkal várják önöket.

Mint említettük, más néven és más napokon juthat hozzá az új külsejű magazinokhoz, ezért az első hetekben érdemes lesz figyelnie a Bors címlapján és hátulján, sőt még az egyik belső oldalán is fellelhető tájékoztatót arról, mit is rejt másnap és a hét többi napján a Bors.

- Kéthetente hétfőn páratlan héten a Jól vagyok című családi egészségmagazinnal kezdődik a hét, melyben fiatalok és idősek számára hasznos tanácsokkal szolgálnak szakértőink az egészségük megőrzése érdekében.

- A páros hét hétfőjén az Otthon vagyok című lap ad praktikus ötleteket otthonuk berendezéséhez vagy éppen újjávarázsolásához.

- Az elmaradhatatlan rejtvénymelléklet ezentúl keddenként érkezik a legfifikásabb feladványokkal.

- Szerdán az erősebbik nem tagjaira is gondolunk: a kéthetente megjelenő retró sportmagazinban a sporttörténet legendás pillanatairól értesülhetnek, míg az ellentétes szerdákon a kilométerek szerelmesei kapják a főszerepet az Úton vagyok közlekedési magazinban.

- Csütörtökönként a hasunké lesz a főszerep, ugyanis a Mindmegette magazin re­ceptjeivel egészséges, valamint egyben különleges fogások kerülhetnek a család asztalára.

- Péntekenként a Tvműsor.hu magazin 44 televíziós csatorna műsorát közli napi lebontásban, megújult formában.

- Szombatonként szintén a rejtvények szerelmeseinek kedvezünk, ugyanis a keddi után még egy rejtvénymagazinnal járulunk hozzá a kellemes hétvégi szórakozásuk biztosításához.