Aktuális

Milliókkal tartozott VV Fanni elrablója

uv

Létrehozva: 2018.02.17.

Többmilliós adósságban úszik B. László, aki a Fanni eltűnése előtti napokban ügyvédeket hívogatott. Ám lapunk legnagyobb megdöbbenésére nem magának, hanem egy, Fanni családjának sem ismeretlen, Erika nevű nő számára.

A Bors újabb megdöbbentő információkat tudott meg Novozánszki Fanni gyilkossági ügyéről és a gyanúsított B. Lászlóról. A volt dunaújvárosi politikust a legtöbben ismerik a városban, hiszen az ifibajnok kajakos 2010-ben a város 9-es választókörzetében önkormányzati képviselőjelöltként indult, később pedig a Közép-Duna menti Vízi Sport Egyesület elnöki pozícióját töltötte be. Egy igazán jól menő, sikeres üzletember benyomását keltette, de hamar kiderült a helyiek számára, hogy ez mind csak a látszat, és igazából többmilliós adósságokban úszik.

– Menő cuccok, Rolex órák, luxus sportkocsik, magabiztos kiállás. Ezt láttuk, de hamar kiderült, hogy mindez óriási lufi, és igazából egy forintja sincs. Jó pár embert ismerek, akinek jelenleg is tartozik, az egyik helyi vállalkozónak például nyolcmillióval – számolt be lapunknak B. László egyik ismerőse, aki biztos benne, hogy az expolitikus nem egyedüli szereplője az ügynek, és hogy komoly pénz állhat a gyilkosság indítékának hátterében.

A Bors a helyiek meggyőződése után tovább kutakodott, és újabb nem várt információk birtokába került. Úgy tudjuk, B. László a letartóztatása előtti napokban már aktívan jogi segítség után kutatott, és ügyvédet akart fogadni, de nem a maga, hanem egy ismeretlen nő védelmében.

– Több ügyvédet is felkeresett, úgy tudom, az egyikkel november 24-én, az elfogása előtti napon is tárgyalt. Érdekes, hogy nem magának, hanem egy Erika nevű nőnek akart segíteni – tudtuk meg a szintén neve elhallgatását kérő informátorunktól, aki megerősítette, hogy Erika az a nő, akit Fanni édesanyja és volt barátja, Renátó korábbi interjúkban már többször emlegetett. A nő, aki halála előtt három hónappal toppant be Fanni életé­be, és aki miatt a lány teljesen megváltozott.

– Fanni azelőtt mindig beszámolt, hol és kivel van, de aztán belépett az életébe egy idegen nő. Attól kezdve rejtélyes lett, mindig sablondumákkal állt elő. Ismerem őt, nem csinált volna ilyet, ha rajta múlna – mondta korábban Katalin.

A Bors megtudta, hogy a titokzatos nőt a VIII. Kerületi Rendőrkapitányság Fanni eltűnése kapcsán elsőként hallgatta ki  november 25-én. De az eddig nem volt köztudott, hogy Erika és  B. László kapcsolatban álltak.

– Erika és B. László jól ismerik egymást, a nő tőle kért segítséget, és hogy szerezzen neki ügyvédet, mindezt a Fanni eltűnése utáni pár napban. Úgy tudom, na­gyon zaklatott volt a nő, és szerette volna, ha már a kihallgatására egy profi ügyvéd kíséri, de hamarabb bevitték, minthogy elintézte volna – mesélte a Borsnak a névtelenséget kérő informátor.

Az eltűnés körülményei

2017. november 20-án jelentették Novozánszki Fanni eltűnését. A ValóVilágból megismert lány prostitúcióból élt. A 24 éves nő a budapesti Marina lakóparki otthonának kamerafelvételei bizonyítják, hogy B. László tette a kocsijába az eszméletlen vagy már halott Fannit, a vérét megtalálták a bérelt autóban. A gyanúsított expolitikus elismerte, hogy a felvételeken ő szerepel, de a gyilkosságot nem vállalja. A lány holttestéért gyakorlatilag átkutatták az egész országot, de mind a mai napig nem került elő.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088435_auto_resized.png
origo.hu

Korda Györgyöt fél óránál tovább nem hagyhatja magára Klárika

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26470_resized.jpg?avcount=1711726812
origo.hu

Magyar Péter egy ócska, undorító, gyáva sz.ar alak volt és marad is

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17069923_auto_resized.jpg
life.hu

Ezek a legveszélyesebb csillagjegyek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090947_auto_resized.jpg
hirtv.hu

"Sírjál, majd elmegy a tejed!", reagált Magyar Péter, amikor Varga Judit kétségbeesésében sírt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088272_auto_resized.jpg
ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17092242_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Bayer Zsolt: Maximilian Steinmann

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26469_resized.jpg?avcount=1711726812
origo.hu

Retteghet Zelenszkij, súlyos fenyegetést kapott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17085374_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Húsvéti sonkás-sajtos párnácskák, amiből egy tepsi biztosan nem lesz elég

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084502_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711726812
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17079298_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Kiszállok" – Ennyi volt, Till Attila elbúcsúzott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088312_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/BiLhZoiJLZoecHN2tdARsLp7kgqeN1LbGmGdE8OHAAo/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NjMzk4MGY0Mzk4MzRiYmQ4MzIzYjNhZTFmMTI4OWMz.jpg
Rejtély

Három embert letartóztattak, ám a kétéves Danka még mindig nincs meg

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/rRUHl9iDYnbZwZW6HUfDpmXFQ7gldwISUpAr27hKUnU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzlkNmU5MTU2YTVmZjRmN2U5MGUxZGFiZjZiMjE2ZTIy.jpg
Segítség

Szijjártó Péter: célba ért a magyar segítség