Micsoda eljegyzés! Igazoltatás közben villantott gyűrűt a rendőr – videó

Közúti ellenőrzésnek indult, leánykérés lett a vége. Fekete Tamás balatonboglári rendőr munkatársai segítségével, trükkösen kérte meg szerelme, Andrea kezét.
Közúti ellenőrzésnek indult, leánykérés lett a vége. Fekete Tamás balatonboglári rendőr munkatársai segítségével, trükkösen kérte meg szerelme, Andrea kezét.

A gyanútlan Györe Andrea napja ugyanúgy indult, ahogyan máskor. Autóba ült, hogy elmenjen bevásárolni. Útközben azonban leterelték, hogy igazoltassák. A nő álmában sem gondolta volna, hogy percekkel később rendőr szerelme gyűrűvel a kezében áll majd előtte.

– Egy hipermarket közelében lakunk, ahol mindig fokozottan odafigyelek a közlekedési szabályok betartására. Természetesen megálltam a táblánál, ügyelve arra, hogy még véletlenül se érezzék úgy a rendőrök, hogy nem álltam meg elég gyorsan. Önmagában azon, hogy ott jöttek mögöttem, nem stresszeltem, hiszen máskor is előfordult már ilyesmi. Amikor villogni kezdtek, egy kicsit már megijedtem. Azt gondoltam, itt tuti lesz valami – kezdte a Borsnak a boldog menyasszony.

A hölgyet persze a szokásoknak megfelelően a rendőrök megkérték, hogy szálljon ki az autóból és adja át az okmányait.

– Még a szondát is meg kellett fújnom, majd közölték, hogy a jogosítványommal nem stimmel valami. Ebben a pillanatban megláttam a páromat, kezében a gyűrűvel. Letérdelt elém, megkérte a kezemet és átadta a virágcsokrot – mesélte Andrea, aki igencsak meglepődött Tamás kreativitásán.

– Ledermedtem. Tamás kifejezetten csendes típusú férfi, ehhez képest komoly logisztikai feladatot vállalt magára, hogy jól sikerüljön a leánykérés – mondta boldogan Andrea.

A kérdés persze adja magát. Vajon Tamás mennyire szokta Andreát ellenőrizni, hogy pontosan tudta, mi­kor, hol vé­gezheti el a kedves ma­nővert? Az új­donsült menyasszony szerint vő­legénye kifejezetten előzékeny, és kapcsolatuk egyik alappillére a kölcsönös bizalom.

– Tomi már hetek óta szervezkedett a család és rendőr kollégái bevonásával – árulta el. A fiatalok egyébként egy vé­letlennek köszönhetik szerelmüket. Két és fél évvel ezelőtt találkoztak. A hölgy egy áruházban dolgozott, és az egyik kolléganője, akinek történetesen szintén rendőr a férje, kitalálta, mennyire jól összeillenének Tamással. A találkozót hamar megszervezték, és utána a szerelmesek már ma­guk randevúztak. Az esküvőre sem kell sokat várni, egy éven belül szeretnék összekötni az életüket.

– Arra törekedtem, hogy a lánykérést ne kössük semmilyen ünnephez. Miután mindketten motocrossrajongók vagyunk, az is felmerült, hogy ez határozza meg az esemény tematikáját, de a hideg miatt végül ezt az ötletet elvetettem. A kollégáim, akik egyben a barátaim is, egyből beleegyeztek a kedvesem megtréfálásába – büszkélkedett Tamás.