Mi történik? Öt afrikai elefánt fürdik a Balatonnál – élő videó

A nagy sikerre való tekintettel, idén is 2 napon keresztül, – július 10. péntek és július 11. szombat – ünnepeljük a Cirkuszok Éjszakáját.

Csak erre a két napra érkezik 5 afrikai elefánt a szadai Safari Parkból Balatonlellére, hogy levonuljanak a strandra, ahol egy hűsítő fürdőt vesznek.

Elefánt pancsi a Balatonban

Julkaissut Borsonline - Bors Szórakoztató Napilap Perjantaina 10. heinäkuuta 2020

Július 10-én, pénteken 11.00-kor a Magyar Nemzeti Cirkusz sátrától rendőri felvezetéssel indul az ünnepi felvonulás egészen a balatonlellei Napfény Strandig. A felvonuláson az afrikai elefántok mellett részt vesznek a társulat artistái és nyolctagú zenekara is.

A Balaton parton a tűzoltóság segítségével az elefántok egy hatalmas fürdőt vesznek, majd elfogyasszák jól megérdemelt gyümölcstáljukat.

Ezt követően egy kis ízelítőt adnak a cirkuszi eladásból, majd a hetes főúton visszaindul a Karaván.

19.00-től folytatódik az esemény a Magyar Nemzeti Cirkuszban, ahol magunk is kipróbálhatjuk a cirkuszi eszközöket, illetve Ifj. Richter József segítségével lóhátra is állhatunk, mint az igazi artisták. Este 8 órától kezdődik a ’Fesztivál Sztárjai’ extra kibővített ünnepi műsora, melynek házigazdája mindkét napon (július 10. és 11.) Liptai Claudia lesz.

– Többször is láttam a Magyar Nemzeti Cirkusz műsorát, és izgalommal várom, hogy én is porondra lépjek, és részese legyen ennek a varázslatos világnak – fejti ki Claudia.

Ifj. Richter József cirkuszigazgató és 70 fős társulata sok szeretettel várja Balatonlellén, a 7-es út melletti Cirkusztéren felállított óriás sátrunkban a szórakozásra vágyó közönséget.

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors