Mellbevágó: 3 napig élt két kisgyerek a halott szülei mellett a házban

Végül az ötéves kislány felvette a telefont, innen tudták meg, hogy baj van.
Végül az ötéves kislány felvette a telefont, innen tudták meg, hogy baj van.

Egy ötéves kislány és egyéves öccse három napig élt magára hagyva az orosz Bolsoj Kuzymokino falubeli házban, miután szüleik, Alexander és Viktoria Jakunin meghaltak. Mint kiderült, a szülők „mérgezett savanyúságot” ettek.

A rokonok kezdtek aggódni értük, ugyanis kihagytak egy családi összejövetelt, amire eddig nem volt még példa. Amikor felhívták őket, az ötéves kislány vette fel a telefont. Elmondta, hogy a 30 éves apja és 25 éves anyukája már régóta alszanak, és hogy az apukája már teljesen feketévé vált.

Alexander nővére, Natalia Bakulina azonnal a lakáshoz rohant és holtan találta a házaspárt az ágyban. Azonnal értesítette a rendőrséget, felöltöztette a két gyereket és kivitte a lakásból.

A konyhában még nyitva állt a nagymamától kapott savanyúság üvege. Az orvosok gyanítják, hogy a botulinum toxin felelős a pár haláláért.

A párt a teljes falu gyászolja, nagyon kedves, figyelmes embereknek írták le őket, akik példaértékűen nevelték a gyerekeiket.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors