Megrázó vallomást tett Császár Előd: a kórházban hagyta a szülőanyja

Császár Előd egy alkalmi kapcsolatból fogant és mivel édesanyja a szülés pillanatában még nem volt tizennyolc éves, valamint az anyai nagyszülők sem vágytak unokára - a gyámsági jogokat viszont ők gyakorolták - egyszerűen lemondtak az újszülöttről, derül ki a friss Story magazinból.

A baba állami gondozásba került, és hosszú hónapokba telt, mire az édesapa és annak kedvese hazavihette a gyereket az intézményből. Az asszony később örökbefogadta a gyereket.

Posted by Story on Wednesday, September 9, 2020

A hazai médiavilág egyik legmegosztóbb híressége – köszönhetően annak, hogy 1998-ban részese volt egy végzetes autóbalesetnek, melyben egy rendőr életét vesztette - végül hatévesen értesült születése körülményeiről és arról, hogy akit addig szülőanyjának hitt, az valójában nem a biológiai anyja, bár ő a mai napig az őt felnevelő Gittát tartja valódi anyukájának.

Hatéves voltam, amikor az anyukám nagy zokogva elmesélte, hogy nekem van egy másik anyukám is.

Ha jól emlékszem, látott valami tévéműsort, amiben Ranschburg Jenő pszichológus arról beszélt, hogy az örökbefogadott gyerekeknek minél korábban el kell mondani az igazságot, ezért anyu úgy döntött, nem titkolja tovább: én nem az ő vér szerinti fia vagyok.

Posted by Story on Wednesday, September 9, 2020

Az interjúból kiderül, hogy Császár Előd operatőr édesapja, Ferenc és énekesnő édesanyja, Mixtai Melinda a Margitszigeti Szabadtéri Színpad egyik darabjának munkálatai közben találtak egymásra. A kiskorú énekesnő négy és fél hónapos terhes volt, mikor elmondta Ferencnek, hogy gyermeket vár, majd a szülés után le is mondott a gyerekről.

Előd végül szerető családban nőtt fel és felnőtt fejjel a szülőanyjával is találkozott, aki akkor már Bécsben élt. A kapcsolatot az asszony vette fel a fiával e-mailen. A zenész így vallott a heti magazinnak az első találkozásról:

Vártam, hogy majd elönt egy mindent elsöprő érzés, de amikor megláttam, rájöttem, köztünk nincsen semmiféle érzelmi kötelék!

Akit én a valódi édesanyámnak tartok és végtelenül szeretek, az az a nő, aki engem felnevelt. Ő az én anyukám és emiatt nem tudok neki eléggé hálás lenni. A biológiai anyámmal nagyon ritkán és főleg írásban tartom a kapcsolatot.”

Posted by Story on Wednesday, September 9, 2020

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors