"Megöltem a csecsemődet, elvágtam a torkát" – üvöltötte az anya férjének – 18+

– Megöltem a gyerekedet, elvágtam a torkát – hangzott a hangos üvöltés észak-keleti London egy csendes utcájában csütörtök délelőtt 10 óra előtt nem sokkal.

illusztráció © Getty

A szomszédok szörnyülködve nézték, ahogyan egy csecsemős édesanyát bilincsben visznek el a rendőrök, míg férje magából kikelve, hisztérikusan üvöltött nem messze onnan fájdalmában.

Az eddigi információk alapján az anya – kinek nem hozták nyilvánosságra nevét – bestiális kegyetlenséggel végezte ki csecsemőjét:

elvágta a kicsi baba torkát.

A látszólag barátságos család egyik szomszédja részletesen beszámolt a délelőtt történt borzalmakból.

illusztráció © Getty

– Mikor én hazaértem az esti műszakból a csecsemő anyját már bilincsben vitték el a rendőrök, de velük is agresszív volt, és folyamatosan üvöltött. Az apa teljesen kikelt magából, egy helyben ült és artikulálatlanul ordított a fájdalomtól. Biztosan orvosi segítségre lesz szüksége – mondta a mentális betegekkel foglalkozó kórházi ápolónőként dolgozó szomszéd.

Több környéken élő is hallani vélte, amikor az anya azt kiabálta, megölte a gyermeküket. A házban, ahol a tragédia történt más családok is élnek, de egyik lakótársuk sem látta előre a borzasztó tragédiát. A rendőrök nagy erőkkel próbálják kideríteni, hogy pontosan mi vezetett a csecsemőgyilkossághoz, de jelenleg se az anya, se az apa nincs kihallgatható állapotban. A nyomozás vezetője abban bízik, hogy a szomszédok és a család lakótársai értékes információkkal szolgálhatnak.

(via)

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors