Maddie-ügy: Rejtélyes telefonhívás dönthet a kislány ügyében

A szakértő állítja, a már a kislány gyilkosaként emlegetett Christian Brückner nem tűnik pszichopatának, kellemes társaság benyomást kelti.
A szakértő állítja, a már a kislány gyilkosaként emlegetett Christian Brückner nem tűnik pszichopatának, kellemes társaság benyomást kelti.

Egy meg nem nevezett portugál személy adhat végleges válaszokat a 2007-ben eltűnt Maddie McCann meggyilkolásának ügyében. Miután a német rendőrség több mint 8000 képet, videót és egyéb felvételeket talált elásva a gyilkossággal gyanúsított Christian Brückner elhagyott ingatlanában, egy kutyatetem mellett kijelentették: Maddie biztosan meghalt.

A kislány 2007-ben tűnt el © AFP

A miért, a mikor és a hogyan azonban még mindig kérdés, amire a hatóságok igyekeznek választ találni. Egy telefonszám azonban új fordulatot hozhat az ügyben és a fent említett kérdésekre is választ adhat. A Germany’s Crimewatch egyik nézője jelentkezett ugyanis a rendőrségen, aki felismert egy telefonszámot, amit Christian Brücker hívott azon az estén, mikor Maddie eltűnt 2007-ben. A hatóságok már keresik a portugál tulajdonost, ugyanis akkor lekövethető lenne, hol járt és mit csinált a férfi azon az estén. Ugyanígy vizsgálják a pénzkiadó automatákat, ugyanis abból is kiderülhet, merre járhatott Brückner az akkor négy éves Maddie eltűnése után.

Christian Brückner állítólag kellemes beszélgetőtárs... © MET Police

A jelenleg hét éves börtönbüntetését töltő 44 éves férfi közben ügyvédet fogadott, a német sztárügyvéd Friedrich Fülscher személyében. A jogász nemrégiben a német RTL-nek nyilatkozott az első, barátságos beszélgetésükről Brücknerrel. Az első benyomásom róla, hogy egy nagyon kedves és barátságos beszélgetőpartner. A légkör körülötte mindig nagyon kellemes volt a beszélgetés alatt. Nem mutatja azt, hogy bűnös lenne az ügyben – mondta az ügyvéd, akit a The Sun idézett.

Fülscher azt is állította: nem tűnik pszichopatának a többszörös gyermekrablással, gyerekgyilkossággal, nemierőszakkal és prostitúció elősegítésével is vádolt férfi, leginkább nyugodtan és csöndben követi a körülötte történő eseményeket.

A szülők 13 éve várják, hogy kiderüljön az igazság © AFP

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors