Luxusfeleségek szextitkai: Polgár Tünde férje hangosabban élvez, mint egy mosógép, Nini p*ncija pedig illatos – 18+ Videó

Különleges videó került fel az internetre. A kérdés: akartuk mi ezeket tudni?
Különleges videó került fel az internetre. A kérdés: akartuk mi ezeket tudni?

A Szerinted-csatorna vendégei voltak a Feleségek Luxuskivitelben sztárjai és Dancsó Péter, hogy egy igen sikamlósra sikeredett játékkal szórakoztassák a nézőket - mi pedig rég nem láttunk ennél szürreálisabb felvételt az interneten.

A feladat elvileg az volt, hogy a pakliból húzott kártyákon lévő kérdésekre válaszoljanak a lányok és Dancsó is, ám nagyon hamar elszabadult a pokol. A játék hasonló az Activityhez, csak itt a rajzolós-mutogatós feladványok kimaradnak, és a WtF?-ben csak kérdések maradnak. Bár, ha jól belegondolunk, Köllő Babettnek így is sikerült mutogatnia: a játék egy pontján például Dancsóval mérte össze a fenekét, hogy játszótársai és a nézők szavazzák meg, kié a formásabb.

© Twitch.tv

A popsiverseny után aztán az egészen abszurd műsorból pedig a következő dolgok derültek ki:

* Polgár Tünde férje, Árpi nagyobb zajt csap szex közben, mint a mosógépük.

* Luxus Nini puncija illatos, és ezt versbe is tudja szedni.

* Ugyancsak Nini az a csapatból, aki maszturbált már az otthonán kívül.

* De még őt is lepipálja Tünde, aki viszont már szexelt is nyilvános helyen, nem is egyszer: férjével hódoltak az élvezetek oltárán tengerparton, parkban és egy parkolóban álló autóban is.

* Nini egyébként egy éve nem feküdt le senkivel, és tippünk is van rá, hogy miért: szerinte ugyanis a női nemiszerv szleng-szinonimája a pöcs.

* És végül a műsor azon részét se felejtsük el, amikor Babett egy kérdére válaszolva elárulja, hogy ő bizony legyőzné Ninit „húgykardpárbajban”.

Akartuk mi ezeket tudni?

Ugyan nem rövid a felvétel, de érdemes az egészet megnézni, ahogy ugyanis fogy a csajok előtt a bor, úgy adnak egyre eszementebb válaszokat, Nini pedig a végére teljesen elveszti a fonalat.

A teljes videót ide kattintva lehet megnézni.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors