Lévai Anikó is segít az adománygyűjtésben: unokáival együtt sütött mézeskalácsot – videó

Orbán Viktor miniszterelnök osztott meg egy videót a Facebook-oldalán, amin megmutatják, idén hogyan készíti el a mézeskalácsszíveket Lévai Anikó.

– Idén 25. alkalommal indítjuk adventi adománygyűjtésünket az Ökumenikus Segélyszervezettel. Mézeskalácsszivek sütünk, díszítünk, így köszönjük meg évek óta adományozóink támogatását. Ez az egyik legrégebbi hagyományunk, így indul minden évben a karácsonyi gyűjtésünk.

Ebben az évben azonban semmi sem olyan, mint ahogyan megszoktuk. Alkalmazkodtunk, így a hagyomány nem szakad meg, mi önkéntesek home office-ban készítjük a jól ismert mézeskalácsszíveket, és az üzenetünk is változatlan. Kérjük, ha teheti csatlakozzon idén is az ünnepi összefogáshoz, hogy az Ökumenikus Segélyszervezet minél több rászorulónak tudjon segítséget nyújtani.

Ezekben a mindannyiunk számára nehéz hónapokban se engedjük el a rászorulók kezét – kéri Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó.

9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors