Koronavírusos lett a háziorvos asszisztense Pilisborosjenőn, 125 ember lehet érintett

Koronavírussal fertőződött meg a pilisborosjenői háziorvos asszisztense – tudta meg a hvg.hu. Tömöri Balázs, a község polgármestere a lap kérdésére elmondta, 125 ember lehet érintett, ők jártak az elmúlt időszakban a rendelőben. Őket levélben értesítették arról, hogy fertőzött az asszisztens és megkérték őket, hogy a következő két hétben maradjanak otthon, ne menjenek közösségbe, figyeljék magukon az esetlegesen felbukkanó tüneteket. Az ÁNTSZ a következő napokban felkeresheti az érintetteket kontaktkutatás céljából.

Ez is érdekelheti!

Tizenöttel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Koronavírusos lett egy ötfős család Mecseknádasdon

Megvannak az első hivatalos koronavírus elleni vakcinák

Budapesten és Debrecenben is nő a koronavírus-örökítőanyag mennyisége a szennyvízben

A polgármester szerint alacsony a kockázata annak, hogy megfertőződtek volna, mert csak rövid ideig voltak az egészségügyi dolgozó közelében. Kovács Levente háziorvos és az asszisztense jelenleg házi karanténban van, Tömöri nem tud róla, hogy rajtuk kívül más is karanténba került volna eddig. A rendelőt kedden ózongenerátorral fertőtlenítették.

FIGYELEM! Koronavírus: mindenki fokozottan figyeljen és tartsa az óvintézkedéseket a falu egészségének megőrzése...

Posted by Pilisborosjenő Önkormányzata on Tuesday, August 11, 2020

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors