Kiderültek Diana legintimebb titkai: nem szerette Dodit, és gyűlölt szőrös hátú férfiakkal szeretkezni

Az 1997-ben tragikus körülmények között elhunyt Diana hercegné még mindig témát szolgáltat az angol sajtóban, hiszen időről időre előkerülnek olyan, eddig még nem látott információk az életével kapcsolatban, melyek felkavarják a Szívek királynőjének rajongóit. Ezúttal Diana egykori jóbarátja, Simone Simmons hozta nyilvánosságra néhány korábbi telefonbeszélgetésük felvételeit.

A Daily Star cikke szerint a beszélgetésekben elhangzott, hogy a hercegné nagyon

nehezen viselte, hogy még Károly hercegtől való válása után is a kamerák kereszttüzében kellett élnie életét, ezért azt tervezte, hogy az Egyesült Államokba tenné át székhelyét.

A hercegné és Dodi al-Fayed együtt szenvedett halálos autóbalesetet © Getty Images

Állítólag Julie Andrews színésznő Los Angeles-i házát akarta megvenni, ám ez a terve végül meghiúsult.

Simmonsnak azt is elárulta Diana, hogy már egyáltalán nem volt szerelmes akkori párjába, Dodi al-Fayedbe, és szíve inkább Hasnat Khan szívsebész felé húzta, akit szándékosan tett féltékennyé a Dodival folytatott viszonyával.

Diana állítólag szakításuk után is gyengéd érzelmeket táplált Hasnat Khan szívsebész felé © Getty Images

Ezek az üzenetek megmutatják, hogy Diana jobban bízott bennem, mint bárki másban a világon. Soha senkinek nem hagyott üzeneteket a rögzítőjén. Most azért adok ki ezeket az üzeneteket, mert hiszem, hogy a rajongókat megnyugtatja a koronavírus, a Brexit és a királyi család körüli botrányok ezen nehéz időszakában. Ha Diana még élne, ezeket a sötét napokat bevilágítaná a belőle áradó fénnyel – mesélte Simmons, akinek Diana még azt is elárulta, hogy gyűlölt szőrös hátú férfiakkal szeretkezni és már irtózott tőlük.