Aktuális

Két percet spórolt a luxus légi úttal Rogán

kbv

Létrehozva: 2016.10.04.

A miniszter szerint fáradt volt a fia, azért jöttek légitaxival haza. A Bors kiszámolta: autóval szinte ugyanennyi idő lett volna az út.

Forrás: Czerkl Gábor

Egy magáncég tulajdonosa ajánlotta fel Rogán Cecíliá­nak és férjének, hogy hazahozza őket Szabó Zsófi lagzijából, hogy a kisfiukkal ne kelljen éjszaka autózni – állt a miniszter tegnap esti válaszlevelében. Mint hétfőn megírtuk: a család légitaxival ment a híresség lagzijára, és az­zal is jöttek haza. A házaspár a kicsire tekintettel spórolni akart az idővel. Nos, ez a szülőknek valóban sikerült is, a luxushelikopterrel számítások szerint két perccel érhettek haza előbb, mint ha a földi közlekedést választják.

Visszafelé ugyanis nem a lagzi helyszínén, Nyírtasson, hanem Mándokon szálltak fel, ami még távolabb van a fővárostól. A két település közötti táv megtételéhez a Google útvonaltervezője szerint harmincnégy perc kell. A helikopterrel másfél órába telt a budaörsi repülőtérre eljutni, innen pedig szintén haza kellett menni a Pasa parkba, ez autóval további huszonkét percet vesz igénybe. A helikopteres út így az átszállásokkal töltött időt nem számolva 2 óra 26 perc volt. Ha viszont a család a lagziból hazaindul Pasa parki otthonába, akár 2 óra 28 perc alatt hazaérhettek volna. 

Szerettük volna megkérdezni a minisztert, megérte-e két percért helikopterre szállni, s azt is, miért tagadta le először, hogy ült a légitaxiban, de a sajtósától azt az információt kaptuk, hogy Rogán lezártnak tekinti az ügyét.

Kis Grófo védte a bulibárót

A mulatós sztár bensőséges hangulatú Facebook-üzenetben védte meg a minisztert. Grófo szerint megtiszteltetés, hogy Rogán Antal és kedves családja is vele mulatott. A közszolga kívülről fújta legismertebb dalát, és végig vele énekelt. Szerinte Rogán az igazi bulibáró. Később Kis Grófo bejegyzése eltűnt…

Szabó Zsófi és Kis Zsolt esküvőjét szombaton tartották. Mint megírtuk, eredetileg ide várták a miniszter gépét, ami végül Kisvárdán landolt, ahonnan autó vitte a minisztert és családját a lakodalomba, ahol Kis Grófo muzsikájára  buliztak. Vasárnap Mándokról szállította őket haza ugyanaz a gép, de nem éjjel, hanem délelőtt, ugyanis 11 után pár perccel érkeztek Budaörsre, majd egy német rendszámú Mercedesszel és sofőrrel hajtottak el. Ez az út 1,8 millió forintjába került volna a miniszternek, ha felesége – mint a közleményben írták – nem barterezi le.

Összekeverték valakivel?

Rogán Antalt vasárnap a Népszabadság is kereste a repüléssel kapcsolatban, ám a lapnak a politikus azt válaszolta, összekeverték valakivel, ő nem repült helikopterrel, és perrel fenyegette meg az őt felhívó újságírót.

Lapunk pedig két különböző választ is kapott a miniszter két sajtósától: a délutániban Rogán még úgy emlékezett, kocsival érkezett az esküvőre és azzal is ment haza. Majd estére eszébe jutott, hogy hazafelé mégis repült, lapzártánkkor ezért másik sajtósa egy új választ küldött, amiben az állt, Rogán Cecília üzleti szívességből kapta az utat a Fly-Coop Kft. tulajdonosától. Annak ellenértékét Cili

Sarka Katával közös cége, a Nakama Partners elégíti majd ki barter formájában.

A Bors kérdései a miniszterhez

Többek között ezeket szerettük volna megtudni tegnap a minisztertől, de nem kaptunk választ:

  • Továbbra is fenntartja-e a miniszter azon állítását, hogy csak hazafelé jöttek helikopterrel?
  • A Népszabadság telefonos megkeresésére a miniszter miért tagadta le a helikopterezés tényét, és fenyegette perrel a lap újságíróját?
  • A lapunknak küldött első válaszlevélben miért tagadta le a miniszter a helikopterezés tényét?
  • Miért állítja a miniszter, hogy korán hagyták el a lagzit, amikor fotóriporterünk beszámolója szerint vasárnap fél 12-kor landoltak?
  • Továbbra is fenntartja-e azt az állítását, hogy a gyerek fáradtsága és gyorsabb ágyba jutása érdekében volt szükség hazafelé helikopterrel közlekedni?

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160334_auto_resized.jpg
origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg - a csodálatos Cserháti Zsuzsa szenvedései

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27435_resized.jpg?avcount=1714075512
origo.hu

Hazakerülhet Suhajda Szilárd holtteste a Mount Everestről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158568_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Váratlan üzenet Németországból: „Hálásak lehetünk Magyarországnak!"

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160470_auto_resized.jpg
ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27427_resized.jpg?avcount=1714075512
origo.hu

Vajna Tímea bikiniben mutatta meg műtéti hegeit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159561_auto_resized.jpg
astronet.hu

Májusi angyalhoroszkóp 2024.: a Fény angyalai üzennek nekünk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162561_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a nemzet művésze

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157532_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/4H8GEHwcNa4dvFUzCSOoHZ2BNappZ9kvhVqjVouuGi4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExOGMwZTBmNDM4ODQwNjk4NzZiYTk5YzgxNzBhNzQw.jpg
Szívszorító

„Sírva közöltem vele a hírt" – meg vannak számlálva a 14 éves Melissza napjai

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/2vudeWudvFN4VNz1BKE6oQuXwnhIptwHisHvWY4I5hY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMyZDczMmIzOWVlYTQzYmQ4ZWNmMmNkMDM2OWExNGJk.jpg
Betegség

„Arra jött be, hogy üvöltök és bőgök” - kitapintott egy csomót, sokkoló diagnózist kapott Piros