Kényelmes erotika: autósmozi után itt az autós sztriptízbár – 18+ videó

A gyorséttermek kocsis kiszolgálását és az autósmozi ötletét ötvözi az az új sztriptízbár, amely a németországi Landshut városában nyílt. Az éjszakai klubba a vendégek saját kocsijukkal hajthatnak be, és ki sem kell szállniuk, kényelmesen, az utastérből élvezhetik az erotikus táncokat – ezzel is betartva a koronavírus-járvány miatt előírt távolságokat – számolt be róla a DailyStar.

A tulajdonos – akinek eredetileg egy hagyományos sztriptízbárja volt – ezt látta az egyetlen megoldásnak, hogy újraindítsa az üzletét. A klub táncosai minden péntek és szombat este szexi előadással várják a vendégeket. A belépő 13 ezer forintnak megfelelő összeg, ami magába foglal egy pohár pezsgőt is.

Szerintem ez egy nagyon jó koncepció, mindenki szeretne már egy kicsit kimozdulni otthonról, szeretnének hangos zenét hallgatni és ünnepelni

– mondta az egyik lemezlovas, Micaela Schafer. A klubmenedzser hozzátette, pozitív fogadtatása van az autós sztriptízbárnak.

A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors