Kegyetlenül megalázták tanárai a tinilányt: véres nadrágban kellett ülnie egész nap az iskolában

Kegyetlen megaláztatásnak tettek ki egy 11 éves iskolás lányt tanárai, akik nem engedték ki tanítás alatt a gyermeket vécére. A tininek épp óra alatt jött meg a menstruációja, de egész nap kénytelen volt a vértől átázott nadrágban ülni, mert nem tudott időben a mosdóba menni, hogy megelőzze a bajt.

illusztráció © Pixabay

A kislány – kinek édesanyja szeretné megőrizni kilétét – elmesélte otthon az iskolában történteket, a szülők pedig végtelenül felháborodtak az eseten. Először a tanárt, majd később az igazgatót vonták felelősségre, amiért gyermeküket ilyen súlyosan megalázták. Az igazgató bocsánatot kért a családtól, és egy nyakba akaszthatós vécékártyát javasolt, hogy a tanárok tudják, ki kell engedniük őt a mellékhelyiségbe. Ez a fajta megkülönböztetés azonban szintén nagyon kellemetlen helyzetbe hozta a kislányt. A szülők végül mégis elfogadták, hisz még mindig jobb ez, mint véres nadrágban üni egész nap. A következő hónapban azonban újra megtiltotta egy férfi tanár a kislánynak, hogy kimenjen a mosdóba, hiába mutatta meg az engedélyre jogosító kártyáját.

A cothami iskola igazgatója immáron másodjára is megígérte, hogy tisztázza a helyzetet, és összehív egy értekezletet, ahol átbeszélik a tanárokkal a történteket. Mint mondja, szigorú szabályokhoz van kötve az óra alatti kijárkálás, de minden fiú és lány kaphat erre jogosító kártyát, ha meg tudja indokolni miért kell kimennie.

(via DailyMail)

A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors