Aktuális

Kedvenc szexpóza árulja el a férfit

Létrehozva: 2012.03.01.

Az, hogy miként viselkedik az ágyban a férfi, nem csupán a temperamentumára utal, hanem a természetéről is árulkodik. Elemzésünkből kiderül, miről árulkodnak szex közben az egyes testhelyzetek. A szakértő szerint ebből még az is észrevehető, mélyek-e az érzelmei, vagy hogy milyen a munkahelyén.

A szeretkezés a táncra emlékeztet, amikor minden porcikánk életre kel, amikor a lehető legönfeledtebben és legőszintébben nyilvánulunk meg. Az, hogy milyen a kedvenc szeretkezési formánk és közben miképpen viselkedünk, bármily meglepő is, de személyiségünk tükre, elárul bennünket.

Misszionárius póz: akik ezt a klasszikus testhelyzetet kedvelik, azoknak rendkívül fontosak a hagyományos értékek, mint például a hűség és az egymás iránt érzett bizalom. A „misszionáriusok” általában húszéves koruk után veszítették el a szüzességüket valamilyen buliban vagy ott alvós kirándulás közben. Ez a testhelyzet ősidők óta kedvelt, sokan hagyománytiszteletből alkalmazzák. Főleg az alacsonyabb szexuális kultúrával rendelkezők ösztönös póza. Az ilyen férfiak hűségesek és megbízhatóak – állítja Csehák Hajnalka pszichológus.


Ha a férfi azt ajánlja fel, hogy a nő legyen felül, ez azt jelenti, hogy átadja az irányítás lehetőségét – néha az ágyon kívül is. Mindamellett az ilyen férfiakat elvarázsolják az érzéki élvezetek és megszokták, hogy az élet többi területén is megkapják azt, amit megkívánnak. Egyesek szerint az ilyen pasik egyszerűen lusták, nem szeretnek dolgozni, de még csak nem is sportolnak.


A pszichológus szerint, akik kedvelik a hátulról való behatolást, azok szívesen teret adnak az ösztöneiknek, hallgatnak a megérzéseikre, és nem fojtják el intuitív gondolataiknak. Ezt a pózt kedvelő férfiak dominánsak és győzelemre születtek. Tehát a nők mellett, pontosabban mögött, igazi harcosok állnak. Az ilyen típusú szeretkezést kedvelők az önmagukkal és másokkal való szembenézéssel állnak hadilábon. Mindazonáltal az ilyen férfiak fáradhatatlanok a ”munkában” – fejtette ki a szakember.


Amennyiben oldalvást, vagyis kanálpózban szexelnek ez azt jelenti, hogy a férfi tiszteli a nő érzékenységét és sérülékenységét. Értékeli az érzéseit és igyekszik kielégíteni minden igényét. Lehet, hogy unalmas, viszont igen figyelmes.


Az a férfi, aki a 69-es testhelyzetet szereti, annak nagyon fontos a kiegyensúlyozottság, a kölcsönös bizalom, és arra törekszi, hogy társát egyenrangú félként kezelje. Aki pedig állva szexel, az nem riad vissza a komoly kihívásoktól sem, fogát összeszorítva a lehetetlent is eléri – fejtette ki Csehák Hajnalka.


Akik szeretik az előjátékot, azok megfelelő környezetet tudnak teremteni a bensőséges együttléthez. Pezsgőhűtőben ital hűl, az ágyon rózsaszirmok hevernek, romantikus zene szól. Az ilyen férfi tudja, miként kell a nő kedvébe járni, hogyan tudja titkos vágyait kielégíteni.


Léteznek gátlásos férfiak is, akik úgy tesznek, mintha egyáltalán nem érdekelné őket a szex. Az ilyenek egyszerűen nem tudják, hogyan hódítsák meg szerelmüket, hiszen semmit nem akarnak elszúrni. Ilyeneknek nem árt egy kis buzdítás.


Csehák szerint sokat elárul, ha valaki nyitott szemmel szeretkezik.
– Aki mindig a kedvese arcát nézi szex közben, nem csupán az élvezet hajszolja, hanem az ágyon kívül is érdekli a partnere, akit szeretne mélyen megismerni – vélekedik a pszichológus.


A „légkalapács” típusú férfiak megőrülnek a női testért, miközben kisebbrendűségi érzésük van az intellektusukat illetően. Sokszor nem világos, hogy nekik ez szex vagy szabadfogású birkózás, esetleg vízszintes maratón. A legfárasztóbb testhelyzeteket kedvelik, és tévesen úgy gondolják, hogy minél tovább tart az együttlét, annál élvezetesebb.
EEP

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163757_auto_resized.jpg
origo.hu

Hatalmas dráma: súlyos döntést hozott meg a Házasság első látásra szereplője - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27451_resized.jpg?avcount=1714089010
origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162190_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kismamának is gyönyörű: Lékai-Kiss Ramónát gömbölyödő pocakkal kapták le

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155306_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Napindító: Dunda György – A külföldön tartózkodó hadköteles korú férfiak mától nem kaphatnak útlevelet + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160218_auto_resized.png
metropol.hu

Szuper hírt kapott Szoboszlai, ő lehet a meglepő liverpooli edzőváltás nyertese

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156309_auto_resized.jpg
vg.hu

Széll Tamás helyett új séfet igazolt a Lidl

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27444_resized.jpg?avcount=1714089010
origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17149637_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157532_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163611_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megdermedtek a járókelők: narancssárga UFO tűnt fel felettük

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/4H8GEHwcNa4dvFUzCSOoHZ2BNappZ9kvhVqjVouuGi4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExOGMwZTBmNDM4ODQwNjk4NzZiYTk5YzgxNzBhNzQw.jpg
Szívszorító

„Sírva közöltem vele a hírt" – meg vannak számlálva a 14 éves Melissza napjai

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/2vudeWudvFN4VNz1BKE6oQuXwnhIptwHisHvWY4I5hY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMyZDczMmIzOWVlYTQzYmQ4ZWNmMmNkMDM2OWExNGJk.jpg
Betegség

„Arra jött be, hogy üvöltök és bőgök” - kitapintott egy csomót, sokkoló diagnózist kapott Piros