Judy férjére szellem tapadt

Még ma is elborzad Judy, ha azokra az időkre gondol, amikor férjére egy fiatal lány szelleme telepedett. Azóta a legkisebb gyanús jelre „szellemirtót” hív az énekesnő. Tapasztalatból tudja, hogy jobb átsegíteni a fénybe a lelkeket.
Még ma is elborzad Judy, ha azokra az időkre gondol, amikor férjére egy fiatal lány szelleme telepedett. Azóta a legkisebb gyanús jelre „szellemirtót” hív az énekesnő. Tapasztalatból tudja, hogy jobb átsegíteni a fénybe a lelkeket.

Miután Judyék beköltöztek a házukba, annyi balszerencse érte őket, hogy arra gyanakodott, megátkozták. Egy vízerekkel foglalkozó lány figyelmeztette, hogy ez nem átok:

szellemekkel élnek együtt.

© Bors

Az énekesnő annyira félt, hogy azonnal hívott egy médiumot, Buda Tamást.

– A bajok és a paranormális jelenségek Maya születése után, 2012 márciusában kezdődtek. Ok nélkül szikrázott a konnektor, füstölt a tévé, nem volt víz, minden elromlott, ami elromolhat. Egy ponton kellemetlen szagot lehetett érezni. Kopácsolást lehetett hallani a pincéből, pedig senki nem volt lent – sorolta a jeleket Judy.

© Bors

– Az anyagi helyzetünk is megromlott. Perben álltunk a háztulajdonossal, minden balul sült el. A kutya nem akart bejönni a házba, úgy kellett betolni. Folyton vonyítottak. Félelmetes volt! Nem értettük az okát. Amikor jött a médium, azt mondta, rajtam nincs szellem, a férjemen, Balázson igen. Egy huszonéves lány, akit hosszú évek óta hordoz. Ettől fájt rendszeresen a háta. Kiderült, hogy volt egy a pincében, egy a házban, és abban az autóban is, ami másnap tönkrement, ahogy megvettük. Amint megcsinálta a szeánszot, amivel átsegítette a szellemeket a fénybe, elmúltak Balázs hátfájdalmai, megszűntek a jelek. Fél év alatt minden rendbe jött, az anyagi helyzetünk is, még a pert is megnyertük. Előtte is hittem eb­ben, Balázs volt szkep­tikus. Most sem örül, ha erről beszélek.

© Bors

Ha a lélek két világ közt ragad, nem tud átlépni a fénybe, akkor valakire tapad, vagy valahol meghúzza magát. Ezek a szellemek ragaszkodnak a földi élethez.

– Akkor el akartuk adni a házat, de annyira, hogy albérletet kerestünk. Azt sem bántuk volna, ha viszi a bank a házat, és nulláról kezdjük az életünk. De ma már eszünkben sincs eladni, imádunk itt lakni.

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors