Itt a lehetőség: Bárki megveheti a brutálisan kivégzett Seres Zoltán szitává lőtt autójának roncsát – fotó

Eladásra kínálják az 1999-ben Tahitótfalun géppisztollyal szitává lőtt Seress Zoltán álomautóját.

Eladásra kínálják az 1999-ben Tahitótfalun géppisztollyal szitává lőtt Seress Zoltán álomautóját.

Különleges, igaz, gyakorlatilag ripityára tört autócsodát vihet most haza bárki, aki kifizeti a 2,5 millió forintos vételárat. Az egyik legnagyobb online használtautó-kereskedő oldalán ugyanis megjelent a Tahitótfalun 1999-ben szitává lőtt Seres Zoltán Bentley-je.

A jármű áruba bocsátója egy a gyilkosság helyszínelésén készült fotót is mellékelt a hirdetéshez. De vajon ki szeretne beülni egy olyan autóba, amelyben a magyar kriminalisztika egy hírhedt alakja lelte a halálát? Bizonyára akadnak olyan gyűjtők, akik most lelkesen érdeklőnek Seres Zoltán luxusautója iránt, és még az sem zavarja őket, hogy a kocsi jelenleg nem üzemképes, szitává is lőtték, mégis 2,5 millió forintot kérnek érte.

© MTI/Mihádák Zoltán

A roncsnak egyébként tavaly már megpróbált új gazdát találni tulajdonosa, és akkor még csak 2,2 millió forintért árulta.

Alvilági figura

Mint ismert, Seres bokszolóként kezdte pályafutását, majd az éjszakai élet meghatározó figurájává vált. A férfit a KGB-sekből verbuválódott orosz–ukrán maffiacsoport magyar katonai vezetőjének tartották. Kivégzését a gyanú szerint Portik Tamás rendelte el, és az azóta szintén meggyilkolt Radics Attila hajtotta végre Bíró Lászlóval, ám egyes vélekedések szerint az sem kizárt, hogy valójában külföldi, orosz és szlovák titkosszolgálati harc áldozatául esett. Sőt, egyes feltételezések szerint a Nemzetbiztonsági Hivatal végeztetett vele.

Ami biztos: 1999-ben, Tahitótfalun egy motor utasa egy AK-47-esből 15-20 lövést adott le menet közben a vállalkozó Bentley-jére. A volt sportoló és olasz üzlettársa egyaránt életét vesztette.