Iszonyú tragédia: több tucat darázs marta halálra az ötéves kisfiút

Darazsak csíptek halálra egy kambodzsai kisfiút, amikor a gyerek nagyanyja egy pálmafán véletlenül megbolygatta a rovarok fészkét, írja a Mirror. A darazsak nem csak Morn Kakakdára, hanem 62 éves nagymamára is rátámadtak, aki jelenleg életveszélyes állapotban fekszik kórházban.

A tragikus eset akkor következett be, amikor Chen Oeurn éppen leveleket próbált levágni egy pálmafáról a csirkeóljukhoz. A rendőrség egyik munkatársa szerint a darazsak szinte azonnal támadni kezdtek és nem sok esélyt hagytak a menekülésre.

Boy, 5, stung to death in horror wasp attack after gran accidentally hits nest

A five-year-old Cambodian boy has died while his gran is fighting for life in hospital after they were attacked by wasps while cutting a palm tree. The incident took place in the southern Cambodian province of Takeo while the 62-year-old grandmother, identified as Chen Oeurn, was cutting fronds from a palm tree to build a chicken coop.

Oeurn véletlen belevágott a fáról lógó hatalmas darázsfészekbe. Azonnal úgy nagyjából 30 felbőszült és megriadt darázs támadt mindkettejükre, és csípte meg őket az arcukon, a nyakukon és a mellkasukon. Bár a nagymama valahogy bevonszolta unokáját a házba, de már nem sikerült megmentenie unokáját és ő is súlyos sérülésekkel került kórházba – mesélte a helyi lapoknak Chuon Samang.

A kisfiú virrasztásáról igencsak felkavaró fotókat osztottak meg a közösségi oldalakon.

Idén januárban szintén Kambodzsában egy hatéves kislány halt bele lódarazsak csípésébe.